Діловод - професія, що забезпечує бездоганний порядок у документах підприємства

 DSCF1658Саме такою вбачає свою майбутню роботу рівнянка, направлена на навчання до Рівненського центру професійно-технічної освіти державної служби зайнятості за професією «Діловод» Ольга Трембовецька. Під час державної кваліфікаційної атестації вона та її одногрупники підтвердили високий рівень знань, відмінно відповіли на теоретичні питання та впоралися із непростими практичними завданнями.

DSCF1639За 5 місяців навчання в РЦПТО ДСЗ майбутні діловоди досконало опанували основи професії: навчилися складати формуляри документів, накази, номенклатури справ, листи та багато іншого. Зокрема, ці теми слухачі висвітлили і у кваліфікаційних пробних роботах.

DSCF1649Одна з йкращих відповідей – у Олександри Пархомчук із Здолбунівщини. Слухачці подобається діловодство і вона прагне ефективно працювати, застосувавши отримані знання.

Рівнянка Леся Ткачук вже отримала запрошення від роботодавця, адже під час виробничої практики на ПП «Альфа-Текстиль» проявила високу організованість, відмінні професійні знання та комунікабельність.

Ольга Трембовецька вибаглива до себе і до роботи. «Під час проходження виробничої практики у ТОВ «Якість і будівництво» я зрозуміла, що результат роботи напряму залежить від чіткості поставлених задач та взаємодії усіх підрозділів і працівників», - поділилася вона.

DSCF1635Вікторія Данилюк-Бурківська із Рівненщини відточувала навички роботи із документами у Квасилівській селищній раді. Слухачка зрозуміла, що діловод на підприємстві чи в організації повинен орієнтуватися у багатьох питаннях та завжди акуратно виконувати свої обов’язки. Приємно, що відповідальну Вікторію запрошують на роботу.

Наталія Лугвіщик, направлена на навчання у Рівненський ЦПТО ДСЗ Старовижівським РЦЗ (Волинь), проходила виробничу практику на базі навчального закладу. Слухачка ознайомилася із документообігом, роботою оргтехніки та взаємодією структурних підрозділів.

Викладач Валентина Гичун зауважила, що слухачі досконало навчилися створювати довідково-інформаційну, розпорядчу документацію, документи з кадрових питань, і вміння приводити документообіг до належного рівня вони в подальшому зможуть застосувати у будь-якій діяльності.

Викладач, куратор групи Тетяна Галушук впевнена, що знання і навички, набуті слухачами під час навчання, - це той цінний багаж, який неодмінно допоможе під час працевлаштування, вигідно вирізнить кваліфікованого робітника з-поміж конкурентів.

DSCF1650Рівень знань майбутніх діловодів оцінювала державна кваліфікаційна комісія у складі голови комісії, начальника відділу організації професійного навчання обласного центру зайнятості Лариса Горбатюк, членів комісії – заступника директора РЦПТО ДСЗ Руслани Бодренко, методиста Наталії Місюри та викладача Тетяни Галушук. На іспит завітали також кандидат педагогічних наук, викладач Олена Веремчук, викладач Андрій Литвин та фахівець відділу організації професійного навчання РОЦЗ Інна Пархомей.

ДКА підтвердила готовність майбутніх діловодів до серйозної відповідальної роботи.

DSCF1659За сумлінне навчання та успішну атестацію Руслана Бодренко вручила випускникам свідоцтва державного зразка та побажала неодмінно успішного працевлаштування.

 

 

DSCF1630

DSCF1633

DSCF1637

DSCF1643

 

Головне меню


Лічильник відвідувачів

6490963
Сьогодні
Вчора
За тиждень
Попередні
За місяць
Попередній
Всі
644
2853
3497
6466835
92491
69298
6490963

Ваш IP: 3.145.69.255
На сервері час : 2024-04-30 04:12:08
return_links(3); ?>