Бармени запропонували роботодавцям коктейлі емоцій, смаку та задоволення

 DSC 0031 2Динамічна, яскрава, вишукана та професійна – такою завжди є атмосфера під час державної кваліфікаційної атестації у Рівненському центрі професійно-технічної освіти державної служби зайнятості за професією «Бармен». Члени державної кваліфікаційної комісії, запрошені роботодавці та представники рівненського обласного центру зайнятості отримали порцію позитивних вражень від відповідей та презентації кваліфікаційних робіт слухачів – різноманітних коктейлів.

DSC 0032Майстер виробничого навчання Анатолій Шолодько зауважив, що серед безробітних, направлених Кузнецовським і Рівненським МЦЗ, Гощанським та Дубровицьким РЦЗ, виявились досить перспективні та творчі майбутні бармени. Кращими підчас навчання та найбільш яскраво на ДКА проявили себе Дмитро Наконечний (коктейль Шеріданс шейк, Шоколадний шот), Вадим Камко (коктейль Бейзіл стафф ), Денис Джура (коктейль Порто фліп на основі яєчного жовтка). Окремі рецепти коктейлів – модернізовані, деякі – запозичені у рівненських барах. Ініціатива та творчість слухачів – невід’ємна якість подальшої успішної роботи.

DSC 0019 2У групі барменів слухачі різного статусу і віку: наймолодша Валентина Зиль навчалася і працювала на рівних із одногрупниками, виробничу практику проходила у кафе «Золоте» та вже отримала запрошення від одного з дубровицьких підприємств. Слухачка приготувала коктейль Сейдж романс, що смакував присутнім.

Найстарший Олександр Біляк зарекомендував себе відповідальним та професійним і вже отримав запрошення від ресторану «Бар Маки», де проходив виробниче навчання.

Свої майданчики для проходження виробничої практики надали також рівненські заклади – кафе «Золоте», «Монастирське», пивна ресторація «Кант», кафе-кондитерська «Мелін», кафе «Фортуна», бар «Венеція». РЦПТО ДСЗ налагодив ефективну роботу із провідними закладами Рівненщини та забезпечує високу практичну підготовку майбутніх барменів безпосередньо на реальних робочих місцях.

DSC 0044Рівень підготовки слухачів на ДКА оцінювали Аліса Хагенбрух (Кейтерингова компанія «Кульбаба»), представники мережі грузинських ресторанів «Хінкальня» у ТЦ «Злата Плаза», піцерії «Бруклін», ресторації «Бурштин», ресторанів «Три слона», «Меланж», а також випускник РЦПТО ДСЗ, нині шеф-бармен пивної ресторації «Три слона» Дмитро Ботан.

DSC 0027 Заступник директора РЦПТО ДСЗ Руслана Бодренко підсумувала: «Найвищою оцінкою роботи навчального закладу завжди були й залишаються відгуки роботодавців про роботу наших випускників. Якщо вони працевлаштовані, віднайшли своє місце та реалізовуються на нових робочих місцях – це великий успіх. Приємно, що сьогодні присутні роботодавці схвально відгукувалися про рівень підготовки барменів, приготування та подачу напоїв. Важливо, що більшість випускників приступлять до роботи відразу після навчання, а тим, хто в пошуку – обов’язково успіхів. Руслана Володимирівна наголосила, що високий рівень підготовки робітників можливий завдяки досвідченим викладачам та відмінній навчальній базі РЦПТО ДСЗ. Навчання барменів, як і ДКА, проходить на навчальному барі та в навчальному ресторані. До послуг слухачів – професійне обладнання, інвентар, посуд та все, що сприяє професійній підготовці та здобуттю цінних практичних навичок.

Довідково

Навчання слухачів за професією «Бармен» відбувається на базі навчального відділення у м. Рівне, вул. І Підкови, 17а.

Термін навчання – 5,4 місяці (в т.ч. виробнича практика – близько 2 міс.)

Контакти: м. Рівне, вул. Пирогова, 8, (0362) 68 37 95, 68 33 49

DSC 0006 2

DSC 0003 2

DSC 0027 2

DSC 0015

DSC 0023 DSC 0025

DSC 0026 DSC 0033

DSC 0035 2 DSC 0035

DSC 0037

DSC 0040

DSC 0042

 

 

Головне меню


Лічильник відвідувачів

6491849
Сьогодні
Вчора
За тиждень
Попередні
За місяць
Попередній
Всі
1530
2853
4383
6466835
93377
69298
6491849

Ваш IP: 3.19.31.73
На сервері час : 2024-04-30 10:31:12
return_links(3); ?>