Безробітним Рівненщини розповіли про затребувану професію тракториста

СЕМІНАР трактористиОднією з найбільш затребуваних на сучасному ринку праці є професія тракториста-машиніста сільськогосподарського виробництва. Як правило, випускники Рівненського центру професійно-технічної освіти державної служби зайнятості ще до закінчення навчання отримують пропозиції від роботодавців. Кваліфіковані робітники впевнено вливаються у трудові колективи та гідно застосовують набуті знання і навички.

Завідувач Олександрійського навчального відділення РЦПТО ДСЗ Олександр Сидорець на зустрічі із безробітними Рівненського району розповів, що професія тракториста передбачає ґрунтовні знання та відмінне володіння навичками роботи. Він зауважив, що до навчального закладу постійно звертаються роботодавці, у т.ч. й підприємства з іноземними інвестиціями, адже тут готують висококваліфікованих робітників.

Серед переваг навчального закладу є й те, що слухачі опановують професію на сучасних навчальних тракторах John Deere та Foton.

Присутні дізналися, що випускники РЦПТО ДСЗ можуть досконало проводити технічне обслуговування тракторів та іншої сільськогосподарської техніки, оперативно проводити технічний огляд і ремонт дискової борони, оборотного плуга, виконувати роботи на машинах для приготування кормів та транспортні роботи на тракторах із дотриманням правил дорожнього руху і правил перевезення вантажів. Важливо, що виробничу практику майбутні трактористи проходять на реальних робочих місцях.

Олександр Сидорець ознайомив присутніх із вимогами до освітньо-кваліфікаційного рівня при зарахуванні на навчання, умовами й термінами навчання, а також зазначив, що випускники РЦПТО ДСЗ отримують документ державного зразка, який засвідчує їх професійну кваліфікацію.

Учасники зустрічі переглянули відеопрезентації Рівненського ЦПТО ДСЗ про Олександрійське навчальне відділення та професію «Тракторист-машиніст сільськогосподарського виробництва».

Головний меседж зустрічі: професійна освіта дозволяє безробітним відповідати сучасним вимогам роботодавця, ефективніше працювати , а отже впевненіше дивитися у майбутнє.

Изображение 278

 

Головне меню


Лічильник відвідувачів

6508471
Сьогодні
Вчора
За тиждень
Попередні
За місяць
Попередній
Всі
404
3274
404
6487465
15711
94288
6508471

Ваш IP: 18.118.137.243
На сервері час : 2024-05-06 05:57:28
return_links(3); ?>