Роботодавці різних галузей із північних районів області готові до співпраці

IMG 7224Роботодавці північних районів області побували у Сарненському навчальному відділенні, де ознайомилися із освітніми послугами Рівненського центру професійно-технічної освіти державної служби зайнятості. презентували. Захід, на якому презентували навчальний заклад, став своєрідним майданчиком для конструктивного діалогу, адже там порушувалися питання проходження слухачами виробничої практики та їх подальшого працевлаштування на підприємствах роботодавців.

Серед учасників зустрічі – представники будівельної та швейної галузей, торгівлі, сфери побутових послуг Володимирецького, Дубровицького, Зарічненського, Рокитнівського, Сарненського районів та м. Вараша.

IMG 7226Завідувач відділення Іван Гаврилюк показав гостям навчальні кабінети, кравецьку майстерню, клас комп’ютерної підготовки, ознайомив із професіями, що можна тут опанувати – «Продавець (з лотка, на ринку)», «Продавець продовольчих товарів», «Касир торговельного залу», «Кравець» та «Муляр». Роботодавці побували на заняттях майбутніх кравців, поспілкувалися із слухачами. Майстер виробничого навчання Оксана Мороз разом із слухачами провела майстер-клас із застосування сучасних технологій - використанням комп’ютеризованих багатоопераційних швейних машин вітчизняного та іноземного виробництва.

Найважливішим підсумком зустрічі стало обговорення співпраці навчального відділення і роботодавців. Так, Наталія Водько - власниця ПП «Ательє «Юна» (м. Вараш) запросила слухачів на екскурсії: в ательє шиють на замовлення, у т.ч. спецодяг та верхній зимовий одяг. Слухачів із Володимиреччини зацікавила пропозиція працевлаштування та гідної зарплатні.

А Оксана Скуловець - директор ТОВ «Морган Сарни Партнер» поділилася, що ведуться роботи із запуску нового швейного цеху. Вона також готова проводити екскурсії під час виробничого навчання слухачів та запропонувала роботу бажаючим. До слова, випускники Сарненського навчального відділення РЦПТО ДСЗ вже працюють на підприємстві.

IMG 7216Під час презентації кабінету – лабораторії, де навчаються майбутні продавці продовольчих товарів, викладач Тамара Якубович зауважила, що під час навчання використовується програмне забезпечення, касові апарати. Вона показала робочі місця касирів та електронні ваги з чекодруком, з якими вони вчаться працювати.

Представники магазинів «Наш край» та «Смак» запропонували слухачам роботу продавця, відтак троє вже дали згоду і готові працювати відразу після складання державної кваліфікаційної атестації.

Представник партнера навчального закладу- будівельної фірми «ЮНІВІТА» Василь Протасевич також запропонував проходження слухачами виробничої практики на своєму підприємстві. Тут охоче чекають на випускників РЦПТО ДСЗ, адже потребують кваліфікованих робітників.

На зустрічі начальник відділу взаємодії з роботодавцями Сарненського РЦЗ Тетяна Сухарєва поділилася позитивним досвідом співпраці служби зайнятості із роботодавцями різних галузей.

Коли роботодавець прагне якісно та оперативно обслуговувати населення, виконувати роботу на високому рівні, він обов’язково шукатиме кваліфікованих майстрів. Саме такі кадри готують у Рівненському ЦПТО ДСЗ, і про це свідчать вдячні відгуки партнерів навчального закладу.

IMG 7219

IMG 7227

 

Головне меню


Лічильник відвідувачів

6507539
Сьогодні
Вчора
За тиждень
Попередні
За місяць
Попередній
Всі
2746
2945
20073
6466835
14779
94288
6507539

Ваш IP: 3.15.10.137
На сервері час : 2024-05-05 17:59:35
return_links(3); ?>