Кваліфікованих продавців запросили на роботу

IMG 1750У Березнівському районному споживчому товаристві – суттєве кадрове поповнення: слухачі, котрі навчалися у Костопільському навчальному відділенні Рівненського центру професійно-технічної освіти державної служби зайнятості за професією «Продавець продовольчих товарів», стали повноцінними робітниками. Відтак, вчорашні безробітні отримали не лише документи про освіту, але й справжню винагороду за сумлінне навчання – очікувану роботу.

Як коментує куратор групи, викладач Софія Ремез, майбутні продавці проявили себе з перших днів навчання – долаючи чималі відстані, вони приїздили на навчання, дисципліновано відвідували усі заняття та ефекивно застосували знання під час проходження виробничої практики.

IMG 1741Член державної кваліфікаційної комісії, завідувачка «Магазину - супермаркету» міськоптпродторгу Березнівського РСТ Наталія Марковець задоволена своїми майбутніми колегами, адже ті ще під час виробничої практики продемонстрували відмінні професійні знання та навички, комунікаційні здібності та високу самоорганізованість: «Продавці досконало володіють касовими апаратами та впоралися із професійними завданнями на своїх майбутніх робочих місцях».

 

Серед слухачів – батько багатодітної родини Сергій Поліщук. Чоловік обрав професію продавця, адже впевнений, що саме ця робота допоможе утримувати сім’та бути впевненим у завтрашньому дні. До слова, у групі чимало слухачів – представників багатодітних родин, і усі вони сумлінно навчалися, адже мають серйозну мотивацію – забезпечення добробуту своїх дітей.

Завідувач Костопільського навчального відділення Наталія Харченко пишається умовами навчання майбутніх продавців: «До послуг слухачів укомплектований комп’ютеризований кабінет із сучасним онлайн зв’язком, що розмістився у приміщенні Березнівського районного центру зайнятості. Тут слухачі можуть займатися дистанційно, а також вивчати касові апарати MINI 500 та сучасні електронні ваги. Слухачі мали можливість в онлайн режимі ознайомитися із сучасною навчальною базою у м. Рівне для підготовки продавців. Дистанційне форма – зручне навчання і для підприємців-початківців, які також проходять навчання на цій базі».

Заступник директора РЦПТО ДСЗ Людмила Абрамова дистанційно долучилася до державної кваліфікаційної атестації. Вона в онлайн режимі оцінювала знання майбутніх продавців та цікавилася їхніми враженнями про умови навчання та виробничу практику.

4-місячне навчання в РЦПТО ДСЗ дозволило майбутнім продавцям продовольчих товарів досконало опанувати теоретичний матеріал та здобути професійні навички, а також отримати свідоцтва державного зразка, які підтверджують професійну кваліфікацію.

IMG 1757

IMG 1764

 

 

Головне меню


Лічильник відвідувачів

6504838
Сьогодні
Вчора
За тиждень
Попередні
За місяць
Попередній
Всі
45
2945
17372
6466835
12078
94288
6504838

Ваш IP: 18.223.172.224
На сервері час : 2024-05-05 00:09:45
return_links(3); ?>