Перукарі-початківці створили яскраву весняну колекцію

ПЕРУКУ Рівненському центрі професійно-технічної освіти державної служби зайнятості на державній кваліфікаційній атестації перукарів завжди вирують пристрасті. Настрій майстрів - слухачів за професією «Перукар (перукар-модельєр)» виражається у стильних зачісках, весняних фантазіях, творчому натхненні та професійній роботі. Приємно, що цього разу разом із випускниками дебютувала і викладач Оксана Підлісна. Не так давно вона й сама переживала подібні емоції, адже навчалася у РЦПТО ДСЗ.


Досвідчений майстер виробничого навчання Анна Зотік пишається роботами випускників, а отже і роботою своєї слухачки: « Перукарі були на висоті. Випускники використали у кваліфікаційних роботах складну техніку плетіння, продемонстрували грецьку косу, сучасні локони. Вдале і якісне фарбування волосся дозволило гармонійно поєднати усі лінії образів. Вірю, що навчання надихатиме перукарів на подальшу творчу та професійну роботу».
Завітала на ДКА партнер навчального закладу, роботодавець Ольга Ацегейда (Студія «Майстерня краси», Експрес-перукарня). У неї вже працює випускниця РЦПТО ДСЗ Настя Беркута. Обоє задоволені роботою, отримують вдячні відгуки клієнтів та планують подальше вдосконалення обслуговування. На ДКА роботодавець відзначила роботу слухачки Оксани Андрощук: «Майстер-початківець дуже позитивна і комунікабельна, знаходить індивідуальний підхід до клієнтів, працьовита, професійна і перспективна». Слухачка представила чоловічий напівбокс та «високий хвіст» із фарбуванням та розтяжкою «реберцями» у світлих відтінках.
28721660 978155942342066 8500195 nПредставники здолбунівської перукарні «Люкс» відмітили цікаву та якісну роботу Ольги Власюк. Образ Пеппі Довга Панчоха, втілений разом із донькою, потішив присутніх та нагадав про миле сонячне дитинство.
Оксана Мосіюк також попрацювала у тандемі із донькою – вони презентували фантазійні зачіски з елементами плетіння для дитячих свят і урочистостей. 
Оксана Бондарчук із Хмельниччини додала сонця у свою роботу: застосувала фарбування у рудих відтінках - «Поцілунок сонця» та представила зачіску «Грецька коса».
Світлана Серховець та Віра Панасюк представили розкішні локони, додавши у зачіски аксесуари ручної роботи і весняний настрій.
Приємно, що вишукані, завершені та унікальні образи перукарям допомагали створювати майбутні візажисти. Спільна робота дозволила усім учасникам здобути цінні навички командної роботи.
Евеліна Іванюк, заступник начальника відділу організації профнавчання Рівненського ОЦЗ, з приємністю відзначила професійність і затребуваність випускників РЦПТО ДСЗ. Важливо, що постійна співпраця із роботодавцями дозволяє безробітним відшліфовувати професійні навички безпосередньо на робочих місцях, впевнено почуватися на ринку праці та мати успішне працевлаштування.пер 2
Заступник директора РЦПТО ДСЗ Оксана Зигалова зауважила, що лише свідомий вибір професії, активна життєва позиція, наполегливе навчання та велике бажання працювати дозволяють слухачам і навчальному закладу ефективно співпрацювати, досягати нових висот та розвиватися. Потужна навчальна база РЦПТО ДСЗ, зокрема, Салон краси, та досвідчені викладачі і майстри виробничого навчання сприяють ефективній підготовці кваліфікованих робітників. Вона привітала перукарів із завершенням навчання, новою професійною кар’єрою та вручила свідоцтва державного зразка.

28810734 978155892342071 1038713267 o

пер

IMG 4805

Головне меню


Лічильник відвідувачів

6506354
Сьогодні
Вчора
За тиждень
Попередні
За місяць
Попередній
Всі
1561
2945
18888
6466835
13594
94288
6506354

Ваш IP: 3.15.27.232
На сервері час : 2024-05-05 09:05:30
return_links(3); ?>