Шановній ювілярці, заступнику директора з навчальної роботи, мудрому керівнику, чудовій жінці Людмилі Дмитрівні АБРАМОВІЙ

 

квіти

 Людмило Дмитрівно,

Майже 14 років Ви разом із Рівненським центром професійно-технічної освіти державної служби зайнятості -

разом, день за днем, створюєте і гортаєте сторінки без перебільшення важливої та вагомої справи – навчання безробітних громадян, допомоги тим, хто прагне успіху, перемін та впевненості, з новими силами та разом із великим колективом однодумців Ви впевнено прямуєте до нових вершин.

Саме з Вашої активної позиції та легкої руки вдихнулося життя у навчальні відділення - Сарненське, Олександрійське, Млинівське, Рівненські навчальну базу на вул. Пирогова та Навчально-виробничий комплекс на вул. Підкови.

Ваша професійність та комунікабельність приваблюють і надихають колег із усієї України, а вміння вести перемовини та знаходити спільні інтереси дозволяють Центру зростати.

Є люди, котрі живуть і дихають роботою. І це про Вас, Людмило Дмитрівно! Якими б не були обставини, - Ваша присутність на робочому місці незмінна, а Ваша участь у всіх життєвих подіях навчального закладу вкрай необхідна та завжди ефективна.

Вам вдалося створити у нашому колективі атмосферу відповідальності, конструктивного діалогу, енергійного запалу, творчого натхнення та віри у завтрашній день.

Людмило Дмитрівно, нехай Ваші життєвий азарт, висока професійність та гідна людська позиція на довгі роки залишаються взірцем для наслідування та додають сил і наснаги у всіх починаннях! Міцного здоров’я, родинного затишку, душевного тепла, безхмарного неба, миру і любові на довгі щасливі роки!

З ювілеєм!

Із повагою колектив РЦПТО ДСЗ

 

Головне меню


Лічильник відвідувачів

6506618
Сьогодні
Вчора
За тиждень
Попередні
За місяць
Попередній
Всі
1825
2945
19152
6466835
13858
94288
6506618

Ваш IP: 13.58.82.79
На сервері час : 2024-05-05 10:50:29
return_links(3); ?>