Безробітні продавці та банкіри стали кваліфікованими касирами

 KASIRI Не розгубилися і не здалися перед складними життєвими обставинами безробітні з Рівного, Рівненського і Здолбунівського районів: вони впевнено сіли «за парти» у Рівненському центрі професійно-технічної освіти державної служби зайнятості і взялися за науку. Майбутні касири на підприємстві, в установі та організації впродовж 2,7 місяців вивчали технологію касових апаратів та основи бухгалтерського обліку. Викладач, куратор групи Ольга Захарук із задоволенням відгукується про слухачів: «Надзвичайно самоорганізовані, вольові, активні та амбітні. Такі робітники ніколи не підведуть у роботі, готові до подальшого професійного вдосконалення та навчання».

DSCN2550Серед найактивніших - Ірина Підгайна, Ніна Недозор та Оксана Лукяновець, хоча практично уся група достойна найвищих оцінок.

Самі слухачі із вдячністю відгукуються про умови навчання в РЦПТО ДСЗ, навчальну програму, виробничу практику та, безперечно, досвідчених викладачів. Виробнича практика, яка відбувалася у партнерів навчального закладу, - ПП «Техпрофіль», ФОП Кучерук О.В. (магазин «Копійка»), ФОП Анісімова Т.І., ТзОВ «Техмік», ПП «Аркада» та ТзОВ «Солма», - допомогла закріпити отримані знання, а декому й познайомитися із майбутніми роботодавцями.

Оксана Лук’яновець із Рівного має чималий досвід банківського працівника, проте тепер готова змінити напрям діяльності і завдяки навчанню глибше опанувала бухгалтерський облік.

Рівнянка Ірина Підгайна тривалий час працювала у торгівлі, має досвід спілкування із людьми і охоче підвищила свій професійний рівень.

Працювала у бухгалтерії Ірина Підлісна, і вже після навчання у РЦПТО ДСЗ слухачка зможе реалізувати професійні амбіції - стати кваліфікованим робітником.

DSCN2559Заступник директора РЦПТО ДСЗ Оксана Зигалова під час вручення свідоцтв державного зразка щиро зауважила і побажала: «Навчальний заклад з готовністю чекатиме усіх касирів вже у якості партнерів або ж задля підвищення вашої професійної кваліфікації».

Більше фото на офіційній сторінці у Фб

DSCN2546

DSCN2544

DSCN2556

 

Головне меню


Лічильник відвідувачів

6503556
Сьогодні
Вчора
За тиждень
Попередні
За місяць
Попередній
Всі
1708
3149
16090
6466835
10796
94288
6503556

Ваш IP: 18.224.32.86
На сервері час : 2024-05-04 19:23:41
return_links(3); ?>