Кваліфікований продавець враховує усі деталі

IMG 7293У Рівненському центрі професійно-технічної освіти державної служби зайнятості віднаходять відповіді на непрості життєві запитання сотні – тисячі безробітних! Найкращим порадником та опорою у житті стає професійна освіта, адже кваліфікований робітник – бажаний для роботодавця, затребуваний на ринку праці і складає серйозну конкуренцію при працевлаштуванні. Вчорашні безробітні Володимиреччини і Сарненщини, а нинішні випускники Сарненського навчального відділення за професією «Продавець продовольчих товарів», відтепер мають сертифікати державного зразка, а отже унікальну нагоду достойно працевлаштуватися і проявити відмінні професійні навички.

 

 IMG 7288За період навчання та виробничої практики слухачі навчились готувати товари до продажу, забезпечувати зберігання товарів за кількістю та якістю, перевіряти цілісність пакування, викладати товари за групами, видами, сортами з дотриманням правил товарного сусідства. Важливо, що продавці навчилися раціонально і ефективно організовувати працю на робочому місці - встановлювати і перевіряти справність ваговимірювальних приладів, реєстраторів розрахункових операцій, виробничого інвентарю, інструментів; отримувати і готувати пакувальний матеріал.

Покупцеві важливо не лише споглядати товари на прилавках, але й отримати професійні поради щодо якостей і особливостей продуктів. Саме у цьому завжди допоможе підготовлений, кваліфікований продавець, він такоє доречно запропонує взаємозамінні, нові, а також супутні товари.

Кваліфіковані продавці уміють бездоганно проводити усі операції у встановленому порядку - прибирати нереалізовані товари і тару, готувати товари до інвентаризації, контролювати своєчасне поповнення робочого запасу товарів і терміни реалізації продуктів, а також   оформлювати прилавкові вітрини.

Під час навчання найактивніше проявили себе Олена Кузьмич, Марія Муравинець, Олена Баришевська та Любов Тарасюк.

На державній кваліфікаційній атестації відповіді слухачів оцінювали головуючий Віктор Красько – голова Сарненського СТ, представники Сарненського РЦЗ, роботодавець - приватний підприємець Ігор Никонець та викладачі.

Проте, як би відмінно слухачі не вивчили теоретичні матеріали, - найпереконливішою є їх робота під час виробничої практики. Роботодавці, що співпрацюють із навчальним закладом, пильно відстежують знання майбутніх робітників і кращих запрошують на роботу. Так, ФОП Опалько Н.В., Клесівське споживче товариство, ФОП Миронець С.А., ПП Нелапша О.С. кафе «Молодіжне», Стрільське та Тинненське СТ та ФОП Лубишева І.Ф. створили чудові умови для набуття робочих навичок продавців.

Приємно, що випускники РЦПТО ДСЗ - кваліфіковані продавці Олена Кузьмич, Олена Крупко та Марія Муравинець уже працевлаштовані - у Тинненському СТ, магазинах «Смак» та «Візитик».

Отож, якщо вам подобається працювати із людьми, ви відчуваєте потенціал для активної професійної діяльності і прагнете по-новому реалізуватися, - звертайтеся до своїх базових центрів зайнятості та у Рівненський ЦПТО ДСЗ. Професійне навчання обов’язково допоможе віднайти новий успішний життєвий шлях.

Довідково

Професія: Продавець продовольчих товарів

Термін навчання: 4 місяці

Місце навчання*: навчальні відділення РЦПТО ДСЗ у м. Рівне, вул. Пирогова, 8, м. Сарни, вул. Демократична, 29, м. Костопіль, вул. Д. Галицького, 1а, смт Гоща, вул. Застав’я, 26.

Телефон приймальні: 0362 68 37 95

*Навчання зареєстрованих безробітних відбувається безкоштовно

Більше фото на офіційній сторінці у Фб

IMG 7319

IMG 7321

 

Головне меню


Лічильник відвідувачів

6502702
Сьогодні
Вчора
За тиждень
Попередні
За місяць
Попередній
Всі
854
3149
15236
6466835
9942
94288
6502702

Ваш IP: 18.223.106.100
На сервері час : 2024-05-04 11:17:08
return_links(3); ?>