Професійну кваліфікацію підтвердили одразу п’ять кухарів

 DSC 0040Згідно графіка проведення оцінювання результатів неформального навчання кухарів, яке проводиться у Рівненському центрі професійно-технічної освіти державної служби зайнятості, минулого тижня відбувся черговий іспит. Досвідчені кухарі із Волині, Тернопільщини та Рівненщини, які вже мають досвід роботи, зважитися на серйозний крок – іспит та здобуття професійної кваліфікації.

На базі навчального відділення РЦПТО ДСЗ (м. Рівне, вул. І. Підкови, 17а) вперше поряд працювали одразу п’ять претендентів. До їх послуг - навчальна кухня, оснащена сучасним технологічним обладнанням, посуд та інвентар, а також навчальний ресторан. Оцінювання знань кухарів, як правило, відбувається у два етапи – теоретична частина і практичне завдання.

DSC 0026Отож, здавши теорію, претенденти взялися за улюблену роботу - приготування страв (відповідно до обраних білетів). Того дня на кухні було по-справжньому гаряче! Готувалися одразу 25 страв!

Голова комісії, постійний партнер навчального закладу, досвідчений кухар, власник Кейтерингової компанії «Кульбаба» Аліса Хагенбрух задоволена професійним рівнем усіх претендентів. Вона відзначила чудові знання та особливе, відповідальне і акуратне їх ставлення до роботи, професійність та любов до обраної справи. Разом ці якості допомогли жінкам успішно продемонструвати знання, апетитно та зі смаком приготувати і подати страви, а отже - підтвердити кваліфікаційний розряд.

DSC 0018Кухарі, як і належить, бездоганно дотримувалися рецептур, аби кожна страва була якісною, корисною і привабливою. Відмінно смакували каша розсипчаста рисова, битки з печінки, суп овочевий, налисники з сиром, макарони відварені з грибами; картопляне пюре, котлети з рибної котлетної маси, суп картопляний з крупою, запечений омлет з кашею, пельмені; картопля смажена у фритюрі, рулет з м’ясної котлетної маси, суп з локшиною домашньою, омлет з варенням, вареники з картоплею та грибами; капуста тушкована, шніцель м’ясний, суп з локшиною домашньою, яєчня з гарніром із бобових; макарони відварені з сиром, тефтелі з соусом, суп картопляний з бобовими, яєчня смажена зі смаженою картоплею, галушки з салом та цибулею.

Климецька Ольга, Стоянович Юлія, Сало Галина, Рик Юлія та Вегера Наталія продемонстрували кваліфікаційній комісії чудові знання, відмінні навички, акуратність у роботі та справжній професійний азарт. Поза сумнівом, такі фахівці заслуговують визнання і офіційне підтвердження знань. Усі учасники «кулінарних перегонів» отримали свідоцтва державного зразка про присвоєння робітничої кваліфікації. Відтепер для волинських, тернопільських і рівненських вихованців дитсадків та мешканців будинку для пристарілих смачно та якісно готуватимуть справжні професіонали - кваліфіковані кухарі.

Довідково

Якщо Ви маєте досвід роботи та бажаєте отримати документ державного зразка, підтвердивши кваліфікацію кухаря, - звертайтеся до Рівненського центру професійно-технічної освітим державної служби зайнятості.

Наші контакти:

м. Рівне, вул. Підкови,17а (навчальне відділення)

0362 68 33 49 (старший майстер виробничого навчання Сульжик Майя Степанівна).

Більше фото на офіційній сторінці у Фб

DSC 0024

DSC 0038

 

Головне меню


Лічильник відвідувачів

6503547
Сьогодні
Вчора
За тиждень
Попередні
За місяць
Попередній
Всі
1699
3149
16081
6466835
10787
94288
6503547

Ваш IP: 13.58.247.31
На сервері час : 2024-05-04 19:21:23
return_links(3); ?>