Кваліфікований кухар створює свято смаку і насолоди

 29695540 1600028723448517 5650477722149847040 nВідбулася державна кваліфікаційна атестація у групі слухачів Рівненського центру професійно-технічного навчання державної служби зайнятості за професією «Кухар». Представники Рівненської, Житомирської, Волинської областей демонстрували свої знання і вміння, яких набули за період навчання.

Присутній на іспиті шеф-кухар гастро-паба «Father» Олександр Калінін та голова державної кваліфікаційної комісії, директор РОК «Підкова» Інна Василакі із задоволенням відзначили професійність випускників, майстерність та бездоганність у приготуванні кваліфікаційних робіт.

29790728 1600028426781880 7706725866666983424 nЗапам’яталися присутнім медальйони з курятини в беконі з кус-кусом і овочами, які готувала слухачка Лідія Яковенко. За словами майстра виробничого навчання Наталії Тис, кухар проявила чудові професійні здібності, творчий підхід до роботи ще під час навчання. Направлена на навчання до РЦПТО ДСЗ Олевським районним центром зайнятості Житомирської області, вона гідно здобувала знання, чітко і впевнено працювала під час виробничої практики.

29790792 1600028443448545 2240598453077934080 o 1Алевтина Дудаш, завідувач навчально-виробничої майстерні РЦПТО ДСЗ, поділилася: «Мене вразив апетитний запечений короп з овочами, якого презентувала Антоніна Христич із Овруцького району, що на Житомирщині. З такою стравою святковий стіл запам’ятається гостям надовго».

29792491 1600028636781859 3626725201409998848 nОднією з кращих страв на ДКА визнали також стейк із телятини прожарки «Медіум рее», якого приготував Володимир Веленець із Дубровиччини.

Усі слухачі успішно впоралися із практичним завданням та продемонстрували добрі знання теоретичного матеріалу. Приємно, що свої професійні знання відразу після навчання застосують на нових робочих місцях Валерія Котлярова – рівненська піцерія «Сицилія», Тетяна Куаде – популярний гастро-паб «Father», Оксана Нікітчук – відоме рівненське кафе «Арка».

Старший майстер виробничого навчання Майя Сульжик наголосила, що усі роботодавці, які надали робочі місця для проходження виробничої практики, задоволені рівнем підготовки кухарів та з готовністю запропонували працевлаштування у своїх закладах.

29694473 1600028806781842 790107105804681216 nЗаступник директора Оксана Зигалова наголосила, що справжній майстер неодмінно дивує та вражає. Такі емоції викликали подані на ДКА страви майбутніх кухарів – від оригінальної подачі до чудових смакових якостей. Вона подякувала слухачам за вибір професії, побажала максимальної реалізації кухарських талантів і успішного працевлаштування та вручила свідоцтва державного зразка.

 

 

29684156 1600028896781833 2939527401803087872 n 29684107 1600028620115194 7593169173333671936 o

29790819 1600028910115165 4648213628653142016 o

29793331 1600028756781847 2835312897993736192 n

29684207 1600028870115169 5406960889012158464 o

 

Головне меню


Лічильник відвідувачів

7862086
Сьогодні
Вчора
За тиждень
Попередні
За місяць
Попередній
Всі
20
5495
5515
7821589
54398
134353
7862086

Ваш IP: 3.147.67.245
На сервері час : 2025-05-13 00:03:44
return_links(3); ?>