Кухарі Тернопільщини проявили професійний талант

 DSC 0018Оцінювання результатів неформального навчання кухарів – одна з вагомих переваг Рівненського центру професійно-технічної освіти державної служби зайнятості. І цією унікальною нагодою за період оцінювання скористалися вже 42 претендента, які з тих чи інших причин не мали офіційного підтвердження своєї професійної кваліфікації. Так, з початку року до РЦПТО ДСЗ звернулися і успішно здали іспит 17 кухарів-самоучок із різних куточків України. На останньому підтвердженні свої кухарські здібності демонстрували мешканці Тернопільщини.

DSC 0017 Оксана Черевата із селища Гусятин - мати трьох дітей, має чималий досвід роботи кондитером, завжди мріяла стати кваліфікованим робітником. Робота помічником шкільного кухаря лише сприяла втіленню мрії. Цікаво, що ще перебуваючи на обліку у Гусятинському районному центрі зайнятості, жінка прагнула стати кухарем. Отож, коли у Рівному розпочалося оцінювання результатів неформального навчання за цією професією, фахівці РЦЗ поінформували Оксану Миколаївну про чудову нагоду отримати у сусідній області офіційний документ державного зразка.

DSC 0014Галина Бурак із м. Чортків також здійснила свою мрію. Жінка має досвід роботи на поштовому відділенні, згодом працювала помічником кухаря у одного з підприємців, де й здобула неабиякі вміння і навички, адже страви готували на велику кількість людей.

Обидві жінки поділилися яскравими враженнями від навчальної бази РЦПТО ДСЗ - сучасної кухні, просторого ресторану, обладнаного кондитерського цеху, лабораторії і загалом від навчального закладу і міста Рівне. Позитивний настрій та впевненість у власних силах допомогли достойно проявити професійні якості перед кваліфікаційною комісією.

DSC 0013Старший майстер виробничого навчання РЦПТО ДСЗ Майя Сульжик зауважує, що претенденти серйозно підготувалися, майстерно впоралися із теоретичними і практичними завданнями. Апетитними та смачними були пельмені, вареники, супи, котлети, м'ясний рулет із начинкою, солодкий омлет та омлет з кашею!..

Голова комісії, постійний партнер навчального закладу, досвідчений кухар, власник Кейтерингової компанії «Кульбаба» Аліса Хагенбрух задоволена професійним рівнем претендентів. Вона відзначила особливо вдалі смакові якості страв, відповідальне і акуратне ставлення кухарів до роботи, а головне - любов до обраної справи. Вона привітала жінок із успіхом і вручила документи державного зразка.

Кваліфіковані кухарі відтепер мають ширші можливості професійного і кар’єрного росту.

Довідково

Якщо Ви маєте досвід роботи та бажаєте отримати документ державного зразка, підтвердивши кваліфікацію кухаря, - звертайтеся до Рівненського центру професійно-технічної освітим державної служби зайнятості.

Наші контакти:

м. Рівне, вул. Підкови,17а (навчальне відділення)

0362 68 33 49 (старший майстер виробничого навчання Сульжик Майя Степанівна).

1 1

DSC 0009

DSC 0006

DSC 0010

 

Головне меню


Лічильник відвідувачів

6507597
Сьогодні
Вчора
За тиждень
Попередні
За місяць
Попередній
Всі
2804
2945
20131
6466835
14837
94288
6507597

Ваш IP: 3.144.113.197
На сервері час : 2024-05-05 18:32:19
return_links(3); ?>