Візуалізація мрії – професійне втілення ваших ідей

 DSCF3083Успішно завершили навчання слухачі Рівненського центру професійно-технічної освіти державної служби зайнятості за напрямком «Створення тривимірної графіки у програмі Autodesk 3ds Max». Направлені на навчання Рівненським міським і Острозьким міськрайонним центрами зайнятості, за три місяці вони навчилися розробляти та моделювати об’єкти, створювати та налаштувати освітлення сцен і камер, візуалізувати об’єкти та імітувати зовнішнє середовище, розробляти матеріали, створювати складні системи частинок та об’ємних деформацій.

DSCF3075Вже завтра цю програму випускники зможуть широко використовувати для дизайну інтер’єрів, створення тривимірних архітектурних проектів, комп'ютерних ігор, рекламних роликів тощо.

За допомогою даного редактора зроблено безліч візуальних спецефектів для кінострічок, отож спектр застосування його практично необмежений, що надихає нових і нових дизайнерів, художників і фахівців у області мультимедіа дивувати цікавими ідеями та несподіваними розробками.

Зауважимо, що 3ds Max - графічна система, що вимагає чималих зусиль для освоєння, але витрати на її вивчення гарантовано і досить швидко відшкодовуються унікальними можливостями, які вона пропонує.

А у слухачів РЦПТО ДСЗ - майбутніх дизайнерів підсумкова кваліфікаційна атестація традиційно відбувається у форматі презентації створених моделей та аргументованому супроводі робіт. За словами викладача Андрія Литвина, група продемонструвала глибоке розуміння матеріалу та індивідуальний підхід до виконання практичних завдань. Серед робіт варто виділити напрацювання рівнянки Віти Федосової. Художник за покликанням, вона презентувала цілий ряд цікавих розробок, а свої картини гармонійно доповнила візуалізацією інтер’єрів.

DSCF3070

 

 

 

 

 

 

Викладач Василь Зданевич відмітив також підсумкові роботи Юлії Цимбал, яка виконала роботи ​в стилі Low Poly (низькополігональне моделювання), Марії Стецюк, котра презентувала власне інструкцію щодо опанування програми 3ds Max та Володимира Семенюка, який досить ретельно опрацював свої композиції та врахував дрібні деталі.

Методист РЦПТО ДСЗ Валентина Кузнєцова привітала випускників із завершенням навчання, побажала плідної цікавої та ефективної роботи та вручила посвідчення про професійне навчання.

DSCF3071

 

 

 

 

 

 

 

Роботи слухачів можна переглянути за посиланням.

Отож, якщо ви мрієте створювати реалістичні інтер’єри та екстер’єри будинків та автомобілів або бажаєте професійно моделювати об’єкти та створювати спецефекти, - приходьте на навчання до Рівненського центру професійно-технічної освіти державної служби зайнятості!

Наші контакти:

м. Рівне, вул. Пирогова, 8,

тел. 0362 68 37 95,

e-mail: cpto@cpto.rv.ua

DSCF3074

DSCF3072

DSCF3068

DSCF3076

 

Головне меню


Лічильник відвідувачів

6549179
Сьогодні
Вчора
За тиждень
Попередні
За місяць
Попередній
Всі
519
5057
16258
6508066
56419
94288
6549179

Ваш IP: 18.216.110.157
На сервері час : 2024-05-19 02:15:53
return_links(3); ?>