Із землевпорядника – у кравці!

IMG 2433У Костопільському навчальному відділенні Рівненського центру професійно-технічної освіти державної служби зайнятості відбулася державна кваліфікаційна атестація слухачів за професією «Кравець». Безрорбітні, направлені Костопільською районнюї філією Рівненського обласного центру зайнятості, обрали професійне навчання, аби здобути цікаву перспективну професію, подолати власну невпевненість, а головне - отримати надійне джерело заробітку і самореалізації.

На думку голови ДКА Валентини Рижук, майбутні кравці яскраво продемонстрували відмінні знання і чудові практичні навички.

IMG 2426Акуратно виконані кваліфікаційні вироби, цікавий підбір тканин, принтів, бездоганні шви, професійна презентація робіт – усе це характеризувало їх із найкращих сторін. На осуд державної кваліфікаційної комісії кравчині представили цілий арсенал готових виробів - блузи, сукні, халати, спідниці та навіть, що поза програмою, - верхній одяг. Любов до професії, творчий потенціал та професійний азарт допомогли слухачам проявити свої сильні сторони, вразити роботодавців та впевнено заявити про себе на ринку послуг.

Цікаво, що не кожна з жінок до навчання мала навички роботи. Так, слухачка Оксана Бедик - за спеціальністю землевпорядник, і до початку навчання не шила. Проте змінила професію і має великі амбітні плани - відкриття власного магазину з продажу тканин та надання послуг у новому власному ательє.

За підсумками виробничої практики слухачок Катерину Ширій, Тетяну Петрову та Юлію Забедюк роботодавці запросили на роботу. Отож, випускники гарантовано працюватимуть за новою професією.

ФОП Валентина Рижук задоволена співпрацею із РЦПТО ДСЗ, адже саме випускники цього навчального закладу поповнять кадри і у її модному ательє.

IMG 2455«Із слухачами, які виважено обирають майбутню професію, не бояться експериментувати, дисципліновано відвідують заняття та понад усе прагнуть бути повноцінними громадянами, - працювати – одне задоволення», - зауважують викладач Галина Дмитрієва та майстер виробничого навчання Юлія Болюх. А завідувач Костопільського навчального відділення РЦПТО ДСЗ Наталія Харченко додає: «Це сильна і надзвичайно творча група. Жінки продемонстрували готовність до виконання складних завдань, тому роботодавці залюбки пропонують їм робочі місця».

Довідково

Професія: кравець.

Термін навчання: 9 місяців.

Місце навчання: Навчальне відділення у м. Рівне, Костопільське, Олександрійське, Сарненське та Гощанське навчальні відділення.

Контакти:

м. Рівне, вул. Пирогова,8.

Тел./факс 0362 68 37 95.

Е-mail: cpto@cpto.rv.ua

IMG 2410

 

Головне меню


Лічильник відвідувачів

6549104
Сьогодні
Вчора
За тиждень
Попередні
За місяць
Попередній
Всі
444
5057
16183
6508066
56344
94288
6549104

Ваш IP: 3.135.62.42
На сервері час : 2024-05-19 01:36:55
return_links(3); ?>