Кваліфікованих кравців на роботу запрошують нові підприємства

DSCF3640На державній кваліфікаційній атестації випускники Рівненського центру професійно-технічної освіти державної служби зайнятості за професією «Кравець» приємно здивували присутніх роботодавців – досвідчених представників швейної галузі. Майбутні кравці представили справжні колекції модних, стильних, а головне - якісних виробів. Іспит пройшов у форматі яскравого дефіле моделей.

Для членів державної кваліфікаційної комісії, запрошених роботодавців, нових слухачів та гостей  у навчальному відділенні, що у Рівному на вул. Пирогова,8, відбулася особлива кваліфікаційна атестація. Майбутні кравці стали моделями та демонстрували свої кваліфікаційні роботи: дивували чудовим дизайном суконь, спідниць, блуз, халатів, брюк, вдалим і цікавим підбором тканин, стилю, кольорів та використанням вишивок.  Під музичний супровід автори презентували власне бачення моди, пропонували свіжі ідеї та вчилися вигідно «продавати» себе роботодавцям. Саме так! Адже від вражень присутніх підприємців напряму залежала подальша професійна доля кравчинь, їхнє працевлаштування.

DSCF3521Майстер виробничого навчання Майя Грицюк  оголошувала вихід моделей на імпровізований подіум, описувала вироби, зупинялася на деталях. Роботодавці могли оцінювати якість пошиття одягу, дизайн, крій, актуальність форм і деталей та комунікаційні якості своїх потенційних робітників.

DSCF3553Заступник директора РЦПТО ДСЗ Руслана Бодренко зауважила, що швейна галузь сьогодні потребує робітників ініціативних, творчих, професійних, і саме у цьому навчальному закладі цінний професійний досвід, майстерність і любов до справи своїм слухачам передають талановиті викладачі і майстри виробничого навчання. Важливо, що в навчальних програмах РЦПТО ДСЗ максимально враховують побажання роботодавців  і потреби сучасного ринку. «Часто на навчання приходять розгублені та нерішучі безробітні, але вже через короткий проміжок часу вони стають активними та ініціативними, адже володіють професійними знаннями. І такі кваліфіковані кадри – гордість та візитна картка будь-якого підприємства», - додала вона.

DSCF3535

Помітні якісні зміни відбулися у житті мешканців Дубенського, Здолбунівського, Рівненського районів та м. Рівне, направлених на навчання до РЦПТО ДСЗ. Безробітні переслідували єдину мету – отримати улюблену професію та по-новому будувати своє життя. Про нове ставлення до роботи, бажання працювати та щиру подяку за науку від імені усієї групи висловилася Іванна Трусік. Під час демонстрації своїх робіт слухачка приємно вразила роботодавців палітрою авторських рішень, свіжим поглядом на сучасний жіночий гардероб та сміливою вдачею талановитого майстра. Її модні сукні, спідниці, вдале оздоблення, впевнена подача та безперечний професійний потенціал підкорили усіх.

DSCF3556

Натхнення до роботи, бажання вдосконалюватися і випереджати час, постійний пошук, творчість та закоханість у професію творять справжні дива перевтілення. Це підтвердили і Наталія Шерстобітова, Анастасія Новак, Ольга Кравчук, Світлана Ханас, Катерина Дубинка.

DSCF3610

DSCF3547Наймолодша слухачка Наталя Левізорик вразила присутніх молодіжною колекцією практичного, легкого і зручного одягу.

Надія Оніка сповідувала стриманий елегантний стиль, який бездоганно впишеться у атмосферу офісів і навчальних закладів.

DSCF3534

Юлія Романович вдало і професійно використала  чудову вишивку у оздобленні одягу та аксесуарів, а Юлія Пшенична окрім кваліфікаційних виробів, поза навчальною програмою, зуміла виготовити складний виріб – подовжене сучасне пальто.

DSCF3588

Зрозуміло, що саме таких – ініціативних та працелюбних очікують роботодавці. Лише вдячні відгуки отримав навчальний заклад від партнерів, які надали свої майданчики для проходження слухачами виробничої практики – ФОП Мукомелець Т.Т., ФОП Калініченко А.Я., ПП «Рівнеметалком», ТзОВ «АТТАЛ», ФОП Ричкова Н.Ф., ТзОВ «Філ енд Флай».

DSCF3578

А під час вручення свідоцтв про професійне навчання перед випускниками виступили представники швейної галузі Рівненщини.

Ольга Крока (ПП «Рівнеметалком») подякувала слухачам за чудову роботу під час виробничої практики та запросила на роботу, адже професійні, творчі та наполегливі цінуються на підприємстві.

Анна Челишкіна («Салон весільної моди Анни Челишкіної») відмітила творчість у роботі кравців. Такі якості особливо цінуються в роботі за індивідуальними замовленнями. Підприємець із задоволенням запросила до співпраці талановитих початківців.

Ірина Третяк (ТОВ «АТТАЛ») ознайомила кравців із своїм підприємством, наголошуючи на високій оплаті праці та відмінних умовах роботи. До того ж, підприємство постійно нарощує потужності та потребує нових професійних кадрів, зокрема, на нову фабрику. Випускників також запросили на ознайомчу екскурсію.

Алла Калініченко представила Салон пошиття та вишивки «Калина». Підприємець пригадала, як подарований в дитинстві клаптик омріяної тканини вплинув на все її подальше життя. Вона підтримала слухачів у творчих починаннях і запевнила, що мрія обов’язково збувається, якщо працювати над її досягненням.

Майстер виробничого навчання Поліна Долганська пишається своїми слухачами, адже всі уроки майстерності вони засвоїли відмінно, а у вироби додали частку своєї творчої душі.

DSCF3637

Більше фото на офіційній сторінці у Фб

 

Головне меню


Лічильник відвідувачів

6549894
Сьогодні
Вчора
За тиждень
Попередні
За місяць
Попередній
Всі
1234
5057
16973
6508066
57134
94288
6549894

Ваш IP: 3.17.135.54
На сервері час : 2024-05-19 06:12:45
return_links(3); ?>