Кваліфіковані продавці забезпечать якісне обслуговування клієнтів

 prodНа базі Сарненського навчального відділення Рівненського центру професійно-технічної освіти державної служби зайнятості на замовлення Дубровицької районної філії Рівненського обласного центру зайнятості пройшли навчання майбутні продавці (з лотка, на ринку).

Важливим аспектом навчального процесу слухачів РЦПТО ДСЗ є набутий під час виробничої практики досвід роботи та відповідний кваліфікаційний розряд, що дозволить в подальшому успішно працевлаштуватися та ефективно виконувати професійні обов’язки.

За словами завідувача Сарненського навчального відділення Івана Гаврилюка, слухачі старанно впродовж 2,6 місяців засвоювали теоретичний і практичний матеріал, прагнули підтвердити своє вміння на практиці та отримали схвальні відгуки від роботодавців. Як результат – їх запросили на роботу! Так, Олена Слісарчук та Любов Жакун працевлаштовані в ОПГХ «Дубровицька РСС», а Марію Торчило на роботу запросив ФОП Дяченко О.О.

Приємно, що співпраця із партнерами навчального закладу дозволяє слухачам відчути справжню робочу атмосферу, виконувати професійні обов’язки, адже ті свою виробничу практику проходять на реальних робочих місцях. Так, цінні практичні навички з професії продавця отримали слухачі Ольга Денищич (ФОП Чмуневич А.І.), Любов Жакун (ФОП Колотуша З.Я.), Тетяна Крупко (ФОП Вирва С.Д.), Надія Міронова (ФОП Пачков О.І.), Людмила Мухіна (ФОП Адамчук О.І.), Євгенія Никонець (ФОП Чмуневич А.І.), Олена Серко (СП «Споживач», СП «Дубровицький коопунівермаг»).

 

Майбутні продавці навчилися, як правильно обслуговувати покупців, як організувати своє робоче місце, як оперативно користуватися сучасним реєстратором розрахункових операцій «Mini 500.02 ME». У навчальній програмі також - товарознавство продовольчих та непродовольчих товарів, основи бухгалтерського обліку, організація та технологія торговельних процесів, психологія і етика ділових відносин, техніка і механізація торговельних розрахунків.

 

Усі випускники окрім професійних знань отримали важливі комунікаційні навички, які є невід’ємною частиною роботи з людьми. Державна кваліфікаційна атестація підтвердила відмінні знання слухачів і їх бажання працювати за професією. Відтепер кваліфіковані представники сфери торгівлі стануть взірцем якісного обслуговування покупців.

IMG 7974

IMG 7975

IMG 7980

 

Головне меню


Лічильник відвідувачів

6549260
Сьогодні
Вчора
За тиждень
Попередні
За місяць
Попередній
Всі
600
5057
16339
6508066
56500
94288
6549260

Ваш IP: 3.21.43.192
На сервері час : 2024-05-19 02:33:07
return_links(3); ?>