Найдовший медовик

НАЙДОВШИЙ УКРАЇНСЬКИЙ МЕДОВИК ВИГОТОВЛЯЛИ У НАВЧАЛЬНОМУ ЦЕХУ
Рівненський центр професійно-технічної освіти державної служби зайнятості став своєрідною меккою професійності, адже згуртовує відомих майстрів, кращих представників професій, натхненних однодумців. Навчальний заклад успішно готує кваліфікованих робітників за 56-ма ліцензованими робітничими професіями у різноманітних галузях. Одна з них - «Кондитер» - щоразу виявляє нові й нові таланти. Саме на базі РЦПТО ДСЗ днями зустрілися рівненські кондитери-професіонали, аби встановити національний рекорд, виготовивши найбільший кондитерський виріб.
На традиційному святі меду і трави «Золотіївські ряди», яке днями відбулося у Рівному, було зафіксовано черговий рекорд України із випікання медовика. Авторами виробу стали знані рівненські кондитери і слухачі-початківці. Напередодні представники навчального закладу, майстер виробничого навчання Світлана Рибачок та слухачі групи за професією «Кондитер». активно долучилися до організації та випікання медовика. Впродовж двох тижнів кипіла робота. У навчальній майстерні «Кондитерський цех» (навчальне відділення РЦПТО ДСЗ на вул. І.Підкови, 17-а у Рівному) під керівництвом відомого кондитера Рівненщини Катерини Тарадайки та за участі представників «Гільдії кухарів Рівненщини» Аліси Хагенбрух, Олександра Медведя, Сергія Солдаткіна та Руслана Плясулі з’явився незвичний гігантських розмірів медовий торт. І це саме та мить торжества майстерності і успіху! Очікування перевершили хвилюючі сподівання - справу виконано на усі 100% - рекорд встановлено!
Представник національного реєстру Рекордів України Лана Ветрова зафіксувала довжину рівненського медовика – 22.5м! Новий рекорд 2018 року підтверджено! Виріб став справжньою окрасою та насолодою свята.
Заступник директора РЦПТО ДСЗ Руслана Бодренко не приховує гордості: «Дякуємо організаторам та учасникам дійства за довіру нашому закладу та тісну співпрацю у встановленні рекорду. Завдяки давнім друзям, соціальним партнерам навчального закладу наші слухачі мають унікальну нагоду не лише спостерігати, але й долучатися до цікавого захоплюючого процесу. У такій професійній, творчій атмосфері майбутні кондитери проявляють власні сили, відбуваються як майстри та отримують масу позитиву від спільної роботи та обраної професії».

medovyk

Головне меню


Лічильник відвідувачів

8085448
Сьогодні
Вчора
За тиждень
Попередні
За місяць
Попередній
Всі
2547
4479
7026
8044859
34228
104238
8085448

Ваш IP: 216.73.216.242
На сервері час : 2025-07-08 10:58:10
return_links(3); ?>