Однією з тем, які у Рівненському центрі професійно-технічної освіти державної служби зайнятості вивчають майбутні кухарі, є мистецтво витинання овочів і фруктів. Яскраво оформлена подача страв, привабливо скомпоновані фруктово-овочеві етюди і сюжети стануть справжньою візиткою господаря! Гості надовго запам’ятають вишуканий і привабливий стіл!
Приємна новина для усіх зацікавлених!
У навчальному відділенні РЦПТО ДСЗ досвідчений майстер виробничого навчання допоможе опанувати затребувану і цікаву справу окремо, на курсах цільового призначення.
Телефонуйте і приходьте: двері РЦПТО ДСЗ відчинені для Вас цілий рік!
Більше інформації у навчальному відділенні -
м. Рівне, вул. Івана Підкови,17а
або за
телефоном: 0362 68 33 49
(старший майстер виробничого навчання Сульжик Майя Степанівна)