Карвінг: цікаво, апетитно, професійно!

 IMG 20161216 134545Однією з тем, які у Рівненському центрі професійно-технічної освіти державної служби зайнятості вивчають майбутні кухарі, є мистецтво витинання овочів і фруктів. Яскраво оформлена подача страв, привабливо скомпоновані фруктово-овочеві етюди і сюжети стануть справжньою візиткою господаря! Гості надовго запам’ятають вишуканий і привабливий стіл!

Приємна новина для усіх зацікавлених!

У навчальному відділенні РЦПТО ДСЗ досвідчений майстер виробничого навчання допоможе опанувати затребувану і цікаву справу окремо, на курсах цільового призначення.

 

20180920 095146

 

Телефонуйте і приходьте: двері РЦПТО ДСЗ відчинені для Вас цілий рік!

Більше інформації у навчальному відділенні -

м. Рівне, вул. Івана Підкови,17а

або за

телефоном: 0362 68 33 49

(старший майстер виробничого навчання Сульжик Майя Степанівна)

 

0 02 05 a947941ae64f86ac10dfcbd7050140c5f69f5d1406a6d73c72841c54b5ebdbb2 52806545

0 02 05 6dd0a5b66d3e74fed0a0756f9b5eaa5cdd7da57e9a6c0f6941b9dcc9508587e7 159c7d25

 

 

Головне меню


Лічильник відвідувачів

6535766
Сьогодні
Вчора
За тиждень
Попередні
За місяць
Попередній
Всі
2845
3016
2845
6508066
43006
94288
6535766

Ваш IP: 3.134.78.137
На сервері час : 2024-05-13 21:02:00
return_links(3); ?>