Агенти з організації туризму відкривають дороги у безмежний світ

agentТуризм – заняття для активних, закоханих у природу і життя, відкритих людей. Туризм виник порівняно недавно – на початку минулого століття. Дуже швидко він став неймовірно популярним, і ця популярність продовжує зростати. По всьому світу відкриваються фірми і з'являються компанії, які займаються організацією різноманітних поїздок в різні країни.

27 вересня любителі подорожей відзначали Всесвітній день туризму.

Приємно, що до цієї сфери напряму причетний і Рівненський центр професійно-технічної освіти державної служби зайнятості.

Саме у стінах навчального відділення, що у Рівному на вул. І.Підкови,17а, готують кваліфікованих агентів з організації туризму. Сучасна навчальна база, досвідчені викладачі та майстри виробничого навчання, а також тісна співпраця із роботодавцями - кращими представниками туристичної сфери сприяють ефективному навчанню слухачів.

Серед професій, які завойовують світ, названо і професію турагента. Сучасна спільнота робить ставку на позитивні емоції, вивчення довкілля, знайомство із невідомими і цікавими місцями і народами. Саме з огляду на сучасні тенденції цей напрям навчання розвивається і активується. Так, сьогодні в РЦПТО ДСЗ завершує навчання група майбутніх агентів з організації туризму. Безробітні Рівненщини обрали цю цікаву і перспективну справу. За словами майстра виробничого навчання Інни Лугової, слухачі зацікавлені навчанням та з великою відповідальністю опановували професію на виробничій практиці у роботодавців сфери.

Вдячні і схвальні відгуки навчальний заклад отримав, зокрема, від ФОП Михальчук І.Л. щодо професійних знань і ініціативності слухачки Ольги Ногачевської. Рівнянка, вчитель іноземних мов за освітою, ще під час бесід у Рівненському міському центрі зайнятості обрала туристичну сферу. Зізнається, що їй подобається подорожувати та пропонувати маршрути іншим. Рівненський туроператор «TUI» пропонує туристичні подорожі Європою, отож слухачка вдосконалювала свої професійні навички в улюбленому форматі. У своїй кваліфікаційній роботі вона виклала пропозиції щодо відвідування міст Кракова і Праги. Активному і перспективному агенту роботодавець запропонував працевлаштування. Це і є головним підсумком сумлінного навчання.

Слухачі діляться враженнями про навчання у РЦПТО ДСЗ: багато нових знань, насичена навчальна програма – чудовий поштовх до вдосконалення і розвитку професійних якостей у сфері туристичних послуг. Заступник директора РЦПТО ДСЗ Руслана Бодренко вважає найголовнішим критерієм роботи Центру – можливість тісно взаємодіяти із роботодавцями. Це дозволяє максимально враховувати вимоги ринку та побажання представників галузі при складанні навчальних планів і програм, а також сприяти у подальшому працевлаштуванні випускників.

Погодьтеся, подорожі – це не тільки спосіб цікаво провести відпустку. Це спосіб життя і пізнання себе, інших людей і світу, розширення кругозору, вдосконалення навичок, рис характеру, комунікаційних якостей. Туризм сприяє всебічному розвитку людини, міст і країн, їх об’єднанню, братанню і взаємодії. І, звісно ж, непоганий дохід для усіх, хто працює у туристичній сфері.

 

Довідково

Професія: Агент з організації туризму

Термін навчання: 5,2 місяців

Місце навчання: Рівненський центр професійно-технічної освіти державної служби зайнятості: навчальне відділення у м. Рівне, вул. І.Підкови,17а

Контакти: (0362) 68 37 95, 68 33 49 (майстер виробничого навчання Лугова Інна Петрівна)

 

Головне меню


Лічильник відвідувачів

6535186
Сьогодні
Вчора
За тиждень
Попередні
За місяць
Попередній
Всі
2265
3016
2265
6508066
42426
94288
6535186

Ваш IP: 18.116.35.5
На сервері час : 2024-05-13 13:48:11
return_links(3); ?>