Талановиті безробітні наполегливо опановують професію перукаря

На данном изображении может находиться: 4 человека, люди улыбаются, люди сидят, стол и в помещенииУ Рівненському центрі професійно-технічної освіти державної служби зайнятості заняття слухачів за професією «Перукар (перукар-модельєр)» завжди відбуваються динамічно та емоційно. У навчальному відділенні, що на вул. І.Підкови,17а у Рівному, майбутні творці краси і гарного настрою знайомляться із особливостями професії, «засипають» улюбленого викладача запитаннями і пропозиціями, одним словом – насолоджуються процесом навчання. І це головне! Привити слухачам інтерес, творчий підхід до обраної справи - отже виховати в них самодостатніх, перспективних, професійних робітників. Саме так вважає досвідчений викладач РЦПТО ДСЗ Анна Зотік, яка щоразу щиро вболіває за кожного із своїх вихованців.


У нинішній групі, що сформована із зареєстрованих безробітних Рівного, Володимиреччини та Рокитнівщини, навчання триватиме 7,9 місяців. За цей період слухачі проходять виважену теоретичну підготовку і отримують ґрунтовні практичні навички як безпосередньо у навчальному салоні РЦПТО ДСЗ, так і на базах кращих партнерів-роботодавців області.
Серед нових талантів викладач виділяє Діану Пірко з м. Вараш та Олену Сторожук із Рівного.
Цікаво, що до навчальної програми з предмету «Спеціальне малювання» внесено тему «Виготовлення аксесуарів для волосся». Майбутні майстри захоплено фантазують, підбирають вдалі доповнення до різних зачісок, вчаться виконувати роботи завершено і гармонійно. Анна Зотік демонструє, як яскраві та ніжні деталі (до слова, виготовлені власноруч) збагачують образи.
Активність на заняттях – завзяття у роботі! Побажаймо ж команді однодумців наснаги, терпіння і творчості у пізнанні та здобутті перукарської майстерності!

На данном изображении может находиться: 1 человек, улыбается

Головне меню


Лічильник відвідувачів

6537342
Сьогодні
Вчора
За тиждень
Попередні
За місяць
Попередній
Всі
1354
3067
4421
6508066
44582
94288
6537342

Ваш IP: 18.219.222.92
На сервері час : 2024-05-14 16:25:40
return_links(3); ?>