Кваліфікований косметик із Вінниці започатковує власну справу

На данном изображении может находиться: 2 человека, люди улыбаются, люди стоятСвій вибір майбутньої професії 45-річна вінничанка Леся Ковель пояснює доленосним випадком. Пропрацювавши 25 років у фармації жінка прагнула чогось нового, мріяла про нове заняття, яке б професійно збагачувало і захоплювало. І от одного разу, спілкуючись із клієнткою аптеки, дізналася, що є можливість використати свій чималий професійний досвід у новій справі. Представник центру зайнятості, а саме нею виявилася співрозмовниця, розповіла про навчальний заклад у Рівному, де готують кваліфікованих косметиків, -

Рівненський центр професійно-технічної освіти державної служби зайнятості.


«Діти виросли, часу мала достатньо, прагнула спробувати сил у новій справі, - отож відразу і погодилася!» - ділиться пані Леся. - Так все і почалося. Єдиною умовою від дітей (усміхається) була моя присутність вдома на вихідних. Тому я навчалася за власним чітким графіком!».
Своє 6-місячне навчання згадує із насолодою: «Насамперед зачарувало місто! Відчула себе неймовірно щасливою. А ще відчула разючу приємну відмінність між навчанням у юності та у дорослому віці». Випускниця РЦПТО ДСЗ із вдячністю і теплотою згадує усіх, хто допомагав під час навчання – старшого майстра виробничого навчання Майю Сульжик, викладачів Анну Зотік, Тетяну Сондак, майстра виробничого навчання Тетяну Михайлевич. Чудові умови проживання у гуртожитку, тісне спілкування із одногрупниками також сприяли професійним успіхам. «Саме під час виробничої практики у навчальному кабінеті косметології зрозуміла, що хочу, а головне – можу працювати самостійно»,- додає пані Леся. А ще косметик зауважує, що отримані у навчальному закладі знання дозволяють реалізуватися і не працюючи у клініці. Саме тому вона впевнено відкрила власний кабінет косметологічних послуг, у якому й розпочала прийом. Цікаво, що у Вінниці таких спеціалізованих місць небагато (не те, що у Рівному!), тому клієнти записуються активно і зацікавлено. У роботі допомагає тісний контакт і взаємодія із лікарями, адже косметологія – це ціла наука, яка враховує усі особливості людського організму.
Сьогодні кваліфікований косметик налаштована рішуче: у планах – проведення процедур плазмоліфтингу, подальший розвиток власної справи, створення ФОП. Бажання навчатися і вдосконалюватися постійно рухає до нової мети. І вже на порядку денному – підприємництво.
До слова, навчання за напрямом «Підприємець-початківець» пропонує Рівненський центр професійно-технічної освіти державної служби зайнятості. Як бачимо, усі дороги успіху ведуть …до Рівного!
Довідково:
Професія: Косметик.
Термін навчання: 6 місяців.
Місце навчання: м. Рівне, вул. І.Підкови,17а
Контакти: 0362 68 37 95, 68 33 49 (майстер виробничого навчання Ірина Володимирівна Максимів).

 

Головне меню


Лічильник відвідувачів

6525235
Сьогодні
Вчора
За тиждень
Попередні
За місяць
Попередній
Всі
3638
1670
17168
6487465
32475
94288
6525235

Ваш IP: 3.144.104.29
На сервері час : 2024-05-10 15:43:50
return_links(3); ?>