На Зарічненському фестивалі майстер-класи давали професіонали

На данном изображении может находиться: один или несколько человек, люди сидят, обувь и на улицеОбласний фольклорно-етнографічний фестиваль «Журавлина» згуртував минулої неділі представників багатьох сфер: тут звучали запальні мелодії, вирувало свято вишиванок і пригощанок. А ще усі гості свята мали унікальну можливість дізнатися про Рівненський центр професійно-технічної освіти державної служби зайнятості. Талановиті умільці – представники різних робітничих професій розгорнули чимале наметове містечко.

До уваги відвідувачів – майстер-класи і виставки робіт слухачів за професіями «Виробник художніх виробів з лози», «Кравець», «Вишивальник», «Коваль ручного кування», «Кухар», «Кондитер», «Бармен», «Перукар», «Візажист» та «Манікюрник». Насичені виїзні уроки майстерності спільно із Зарічненською районною філією РОЦЗ пропонували представники одного з найбільших професійно-технічних навчальних закладів України!

Учасники та гості фестивалю залюбки долучилися до виготовлення плетених виробів, вишивки на комп’ютеризованій машинці, кування справжнім ковальським молотом, а також ставали клієнтами виїзного салону краси – робили зачіски і манікюр та смакували виробами та напоями кухарів, кондитерів і барменів.

Заступник директора РЦПТО ДСЗ Руслана Бодренко зауважує: «Ніщо так переконливо не розповість про професії, як яскраві цікаві майстер-класи, у яких приймають участь і досвідчені майстри, і слухачі, і усі охочі. Навчальний заклад державної служби зайнятості – активний учасник подібних масових заходів. Ми беремо участь у днях міст і сіл, профорієнтаційних зустрічах і конкурсах. І щоразу переконуємося у необхідності ширше, доступніше інформувати населення про роботу Рівненської служби зайнятості і, РЦПТО зокрема».
А тим часом біля наметів із професіями гуртувалися зацікавлені відвідувачі, розпитували про навчальний заклад, про умови і перспективи навчання та насолоджувалися щедрими подарунками від навчального центру.
За словами завідувача Сарненського навчального відділення Івана Гаврилюка, мешканці району відкриті і прагнуть нового, тому знайомство із освітніми послугами для багатьох стане новою сторінкою у житті, спонукає до виваженого професійного вибору.
Не приховують емоцій і слухачі РЦПТО ДСЗ, адже для багатьох із них це перша зустріч із потенційними клієнтами, де все серйозно: і послуги, і відповідальність, і результат, і настрій відвідувачів. А майстри виробничого навчання Сергій Торуля, Лілія Мельник, Оксана Підлісна, Анатолій Шолодько, Світлана Рибачок, Валентина Голуб, Світлана Клімчук, Тетяна Сондак, Оксана Мороз вкотре продемонстрували своїм слухачам і усім присутнім справжню професійність та мобільність.

На данном изображении может находиться: 2 человека, люди стоят и шляпа

На данном изображении может находиться: 4 человека, люди улыбаются, люди стоят и на улице

На данном изображении может находиться: 4 человека, люди улыбаются

На данном изображении может находиться: 1 человек, ребенок и на улице

На данном изображении может находиться: 5 человек, люди улыбаются, люди сидят

На данном изображении может находиться: 2 человека, люди сидят, ребенок и на улице

На данном изображении может находиться: 3 человека, люди улыбаются, на улице

На данном изображении может находиться: 2 человека, на улице

На данном изображении может находиться: 5 человек, еда

На данном изображении может находиться: 3 человека, люди улыбаются, люди стоят, дерево и на улице

На данном изображении может находиться: 1 человек, стоит, толпа, небо и на улице

Головне меню


Лічильник відвідувачів

6525261
Сьогодні
Вчора
За тиждень
Попередні
За місяць
Попередній
Всі
3664
1670
17194
6487465
32501
94288
6525261

Ваш IP: 3.145.178.157
На сервері час : 2024-05-10 15:49:25
return_links(3); ?>