У навчальному закладі виявляють справжні таланти кухарів-самоучок

На данном изображении может находиться: один или несколько человек, еда и в помещенииУ Рівненському центрі професійно-технічної освіти державної служби зайнятості відбулося ювілейне 55-те оцінювання результатів неформального навчання кухарів.
Ольга Бондарчук із Здолбунівщини стала справжнім відкриттям для кваліфікаційної комісії! Її старанність, відповідальність та очевидна жага до професійних знань підкорили досвідчених роботодавців.


Старший майстер виробничого навчання РЦПТО ДСЗ Майя Сульжик відразу виділила особливі якості кухаря: «Пані Ольга працювала у дитсадку, має гарні комунікаційні якості, скромна та неговірка, проте дуже завзята до навчання. Підготовка теоретичного матеріалу просто вразила! Кухар не лише прочитала спеціалізовану літературу, але й детально опрацювала усі розділи! Її показник на іспиті – 94 бали зі 100!».
У сім’ї пані Ольги троє дітей. Вони також не стояли осторонь навчання мами, підказували та підтримували. Здолбунівчанка здивувала комісію надзвичайною скрупульозністю і уважністю. Приємно, що тепер кваліфікований кухар повноцінно проявить свій професіоналізм.
На данном изображении может находиться: едаСтрави, які на навчальній кухні РЦПТО ДСЗ, готувала претендентка, виконані з любов’ю, душею і у чіткій відповідності до рецептур: овочевий суп, картопляне пюре, тефтелі з соусом, вареники з м’ясом та омлет із варенням смакували по-особливому.

На данном изображении может находиться: еда
За професійність, здібність і велику перспективність Ольга Бондарчук отримала свідоцтво державного зразка. Заступник директора РЦПТО ДСЗ Руслана Бодренко із приємністю привітала кухаря, зауваживши, що навчальний заклад має унікальну і відповідальну місію – підтверджувати знання, досвід і вміння тих, хто за певних обставин не зміг навчатися офіційно і самотужки опановує професію.
Додамо, популярність таких іспитів постійно зростає, отож, приєднуйтеся, якщо впевнені у своїх здібностях та прагнете професійного зросту!
Навчальне відділення РЦПТО ДСЗ:
м. Рівне, вул. І.Підкови,17а.
Тел. 0362 68 33 49, старший майстер виробничого навчання Майя Степанівна Сульжик.

На данном изображении может находиться: еда
На данном изображении может находиться: один или несколько человек, еда и в помещении
На данном изображении может находиться: десерт, еда и в помещении
На данном изображении может находиться: еда и в помещении
На данном изображении может находиться: 2 человека, люди улыбаются, люди стоят и в помещении
 

Головне меню


Лічильник відвідувачів

6525720
Сьогодні
Вчора
За тиждень
Попередні
За місяць
Попередній
Всі
4123
1670
17653
6487465
32960
94288
6525720

Ваш IP: 18.117.72.224
На сервері час : 2024-05-10 17:47:33
return_links(3); ?>