Кухар повірив у власні сили і не помилився!

v1 221018У Рівненському центрі професійно-технічної освіти державної служби зайнятості вкотре професійну перемогу здобув кухар-самоучка.

Андрій Случик із Сарненщини вперше почув про унікальну можливість підтвердити свої кухарські вміння у РЦПТО ДСЗ від колег-майстрів. Відразу вирішив не зволікати.

Як коментує старший майстер виробничого навчання Майя Сульжик, претендент досить сміливо почувався на навчальній кухні РЦПТО ДСЗ, проявив ініціативу готувати за складними рецептами та здивував кваліфікаційну комісію смачними стравами і відмінною презентацією. Чудовий грибний суп-пюре та інші страви, високий бал на знання теоретичного матеріалу переконливо підтвердили кваліфікацію кухаря та дозволили отримати йому свідоцтво державного зразка.

Традиційно, роботу кухаря оцінювали досвідчені роботодавці Аліса Хагенбрух (Кейтерингова компанія «Кульбаба»), Олександр Медведь (кафе «LOK») та шеф-кухар Сергій Холодов. Усі одноголосно «віддали голоси» за професійність, акуратність у роботі та великий потенціал.

Головне меню


Лічильник відвідувачів

6524842
Сьогодні
Вчора
За тиждень
Попередні
За місяць
Попередній
Всі
3245
1670
16775
6487465
32082
94288
6524842

Ваш IP: 3.16.29.209
На сервері час : 2024-05-10 14:06:06
return_links(3); ?>