У Рівненському центрі професійно-технічної освіти державної служби зайнятості вкотре професійну перемогу здобув кухар-самоучка.
Андрій Случик із Сарненщини вперше почув про унікальну можливість підтвердити свої кухарські вміння у РЦПТО ДСЗ від колег-майстрів. Відразу вирішив не зволікати.
Як коментує старший майстер виробничого навчання Майя Сульжик, претендент досить сміливо почувався на навчальній кухні РЦПТО ДСЗ, проявив ініціативу готувати за складними рецептами та здивував кваліфікаційну комісію смачними стравами і відмінною презентацією. Чудовий грибний суп-пюре та інші страви, високий бал на знання теоретичного матеріалу переконливо підтвердили кваліфікацію кухаря та дозволили отримати йому свідоцтво державного зразка.
Традиційно, роботу кухаря оцінювали досвідчені роботодавці Аліса Хагенбрух (Кейтерингова компанія «Кульбаба»), Олександр Медведь (кафе «LOK») та шеф-кухар Сергій Холодов. Усі одноголосно «віддали голоси» за професійність, акуратність у роботі та великий потенціал.