Випускниця відкрила салон краси і запрошує кваліфікованих робітників!

v1 221018Дуже приємно, що випускники Рівненського центру професійно-технічної освіти державної служби зайнятості, завершуючи навчання, успішно втілюють у життя свою заповітну мрію, започатковують і розвивають власну справу. Важливо, що професійні знання, отримані під час навчання, допомагають організувати роботу на власних підприємствах, згуртувати однодумців, розпочати цікаве і захоплююче життя у нових амбітних проектах.

Яскравим підтвердженням цілеспрямованості, професійного азарту, активної і відповідальної позиції стала Жанна Кривко - слухачка РЦПТО ДСЗ, яка навчалася за індивідуальною формою та опанувала професією «Перукар (перукар-модельєр)». Навчальний Салон краси у відділенні РЦПТО ДСЗ на вул. І.Підкови,17а, де навчаються майбутні перукарі, став своєрідним стартовим майданчиком у майбутній справі.

v1 221018Бажаними гостями на урочистостях з відкриття її Салону краси «Hair expert» у м. Рівне стали викладач Анна Зотік та майстер виробничого навчання Оксана Підлісна. Тепер уже колеги, вони щиро радіють успіхам слухачки та зауважують, що творчий, професійний потенціал Жанни був очевидним уже з перших днів навчання. Жанна активно опановувала об’ємний теоретичний матеріал та самовіддано трудилася під час виробничого навчання. До того ж, слухачка завзято відвідувала семінари, тренінги, практикуми, що дозволило вдосконалити професійні навички, розширити коло знайомств, запозичити кращий досвід відомих майстрів. І  результат не забарився!

Оксана Підлісна поділилася враженнями: «Нам надзвичайно сподобалася атмосфера в салоні, новітнє обладнання, сучасне устаткування для стерилізації інструменту. Жанна завжди прагне до вдосконалення своїх професійний якостей: відвідує семінари по трибології – науці з вивчення волосся, зокрема, пройшла навчання у О.Клименко в салоні краси «Klymazone» у Києві, у Анни Пінес - відомого колориста».

Сьогодні у штаті салону - перукар і майстер-лешмейкер (стиліст із нарощування вій). Підприємець планує доукомплектувати персонал із числа кваліфікованих  перукарів і манікюрниць, бармена, офіціантів. Зауважимо, одна із слухачів РЦПТО ДСЗ за професією манікюрник вже проходить у салоні виробничу практику. Отож, коло однодумців-професіоналів зростатиме!

Вишукана атмосфера нового салону, професійний підхід до справи, кваліфікований персонал, гостинність, доброзичливість і сучасне обладнання неодмінно знайдуть своїх прихильників. Приєднуємося до щирих привітань майстру!

Головне меню


Лічильник відвідувачів

6557104
Сьогодні
Вчора
За тиждень
Попередні
За місяць
Попередній
Всі
47
3459
3506
6532920
64344
94288
6557104

Ваш IP: 18.219.132.107
На сервері час : 2024-05-21 00:09:32
return_links(3); ?>