Безробітним із інвалідністю презентували можливості інклюзивної професійної освіти

 

IMG 3761Із нагоди Міжнародного дня людей з інвалідністю та з метою привернення уваги до проблем у сфері прав людей з інвалідністю, розширення можливостей людей з інвалідністю та забезпечення інклюзії та рівності у суспільстві, служба зайнятості Рівненщини з 27 листопада по 3 грудня 2018 року у всіх районах та містах області у рамках Тижня зайнятості «Служба зайнятості - для людей з інвалідністю» проводить різноманітні заходи.

У рамках Тижня «Служба зайнятості - для людей з інвалідністю» представники Рівненської обласної служби зайнятості презентували можливості інклюзивної освіти особам із особливими потребами. Безробітні з інвалідністю з Рівного, Рівненського та Костопільського районів відвідали Рівненський обласний центр комплексної реабілітації інвалідів та Олександрійське навчальне відділення Рівненського центру професійно-технічної освіти державної служби зайнятості.

Заступник директора РЦПТО ДСЗ Руслана Бодренко презентувала унікальний навчальний заклад, розповіла його багаторічну історію: «Рівненський центр профтехосвіти державної служби зайнятості є одним із найкращих в Україні, адже навчає за 56 ліцензованими робітничими професіями та 200 напрямами. Тут надаються професійні освітні послуги оперативно, під замовлення роботодавців, як у групах, індивідуально, так і з використанням елементів дуальної форми навчання та дистанційних технологій».

IMG 3732

Завідувач Олександрійського навчального відділення Олександр Сидорець провів цікаву та змістовну екскурсію відділенням, ознайомив із потужною базою для підготовки кваліфікованих робітників галузей сільського господарства, метало- та деревообробки, швейної галузі. Безробітні побували у столярному цеху, майстерні кравців, кабінеті токарної справи, відвідали спеціалізований кабінет, де навчаються майбутні водії, оглянули майстерню слюсарної справи, цех із виготовлення металопластикових виробів. Вражені побаченим, присутні безробітні запевнили: нову професію здобуватимуть в РЦПТО ДСЗ.

 

 

Головне меню


Лічильник відвідувачів

6521956
Сьогодні
Вчора
За тиждень
Попередні
За місяць
Попередній
Всі
359
1670
13889
6487465
29196
94288
6521956

Ваш IP: 3.144.193.129
На сервері час : 2024-05-10 02:15:23
return_links(3); ?>