У Львові наш майстер успішно пройшла професійний тест драйв

 

3Наприкінці листопада у Львів на навчання у професійній школі технологів «Young – Hair Ukraine» приїхали майстри з усієї України. Заняття організували представниками відомого італійського бренду «Yong», перед присутніми виступив Денис Малахов - один із найдосвідченіших технологів України. Серед професіоналів галузі – майстер виробничого навчання Рівненського центру професійно-технічної освіти державної служби зайнятості Вікторія Рибальченко. Вона ділиться враженнями: «Насичене динамічне навчання дозволить у подальшому стати регіональним технологом компанії, достеменно знати продукцію зсередини, а отже застосовувати нові знання у навчальному процесі, вчити слухачів впевнено працювати із сучасними матеріалами, використовувати передові технології у перукарській практиці».

Великі об’єми інформації, які під час навчання потрібно було «переварити» передбачали і демонстрацію професійного результату. Чітка і злагоджена робота дозволила присутнім якісно вдосконалити свої професійні вміння, відпрацювати на моделях практичне завдання, скласти відповідні тести, розв’язати задачі з колористики. За словами учасників, все відбувалося строго за регламентом, вимоги до майстрів були досить високими, і, як результат, не всі змогли пройти цей тест драйв.

Приємно зазначити, що майстер РЦПТО ДСЗ Вікторія Рибальченко зуміла достойно «закінчити» Школу технологів. Нові знання лише підтвердили відомий вислів: «Чим більше знаєш – тим більше розумієш, що ще мало знаєш». Отож, порада професіонала - вчитися, вдосконалюватися завжди, ніколи не зупинятися, особливо - у сфері сучасного перукарського мистецтва!

4

 

Головне меню


Лічильник відвідувачів

6535920
Сьогодні
Вчора
За тиждень
Попередні
За місяць
Попередній
Всі
2999
3016
2999
6508066
43160
94288
6535920

Ваш IP: 3.15.22.163
На сервері час : 2024-05-13 22:59:47
return_links(3); ?>