Професійні майстер-класи заради вишколу цінних кадрів, або Дуальна освіта – ефект «попадання» (ВІДЕО)

DSC 0001Рівненський центр професійно-технічної освіти державної служби зайнятості долучився до Всеукраїнського експерименту щодо впровадження елементів дуальної форми професійно-технічного навчання безробітних.

Дуальна освіта – це поєднання роботи і навчання, коли кваліфікованого робітника навчальний заклад готує разом із підприємством і для підприємства. Слухач проходить виробниче навчання безпосередньо на реальному робочому місці. Компанія визначає потрібні їй професії і співпрацює із навчальним закладом.

Шеф-кухар, співвласник популярного рівненського гастрокафе LOK, досвідчений і закоханий у професію Олександр Медведь поділився: «Такий шлях підготовки професійних кадрів особливо зручний та на часі, адже не потрібно буде окремо навчати нових робітників, адаптувати їх до особливостей нашого закладу. Уже під час виробничого навчання слухачі центру працюють на реальних робочих місцях, вливаються у наш колектив, вивчають особливості та «секрети» нашої кухні». 

Дивіться коментарі тут

Старший майстер РЦПТО ДСЗ Майя Сульжик наголошує, що тісна взаємодія навчального закладу і роботодавця максимально сприяє «відточуванню» робітничих кадрів для окремо взятого робочого місця.

У групі кухарів впевнено опановують мистецтво приготування і подачі страв слухачі Наталія Клішевич (староста групи, м.Здолбунів), Анна Козакевич (м.Рівне), Мар'яна Чумак (смт Гоща) та Павло Діхтяр (м.Березне). Разом із майстром Олександром Медведєм вони пройшли увесь етап і видали «на гора» цілий арсенал вишуканих страв: салат «Цезар» із куркою су-від, яєчним жовтком су-від та бальзамічною ікрою; салат з буряка із чорносливом, солоними огірками та картопляними чіпсами; овочевий мікс із соусом «нісуаз», сиром фета та прошутто…

Важливо, що у роботі кухарі застосовують нове сучасне обладнання (індукційні плити, вакууматор, су-від), нові технології приготування, що дозволяє оптимізувати виробничий процес, досягти оперативності та якості у роботі.

Ось тут залишимо читачам певну інтригу: усі наступні страви від шеф-кухаря та їх презентації прокоментуємо трохи згодом. Заходьте на сторінку РЦПТО ДСЗ, долучайтеся до нашої команди!

 

Головне меню


Лічильник відвідувачів

6547972
Сьогодні
Вчора
За тиждень
Попередні
За місяць
Попередній
Всі
4369
2007
15051
6508066
55212
94288
6547972

Ваш IP: 18.117.145.173
На сервері час : 2024-05-18 19:53:41
return_links(3); ?>