Майбутні бармени вчаться темперувати і готувати духмяну каву еспресо

0 02 05 948670cfdf27d1814d0fd0ae4dd26f1d5d1e1f04907bfb013daba9b3805a91d4 1e8a768cНайпродуктивнішим і найулюбленішим для слухачів Рівненського центру професійно-технічної освіти державної служби зайнятості є, звісно ж, виробниче навчання. Майбутні кваліфіковані фахівці своєї справи опановують професійні вміння, пробують власні сили, здобувають професійний і комунікаційний досвід, відточують майстерність. Так, у групі слухачів РЦПТО ДСЗ за професією «Бармен» тривають насичені, цікаві, з «нотками вишуканого аромату» практичні заняття. Слухачі разом із своїм наставником – майстром виробничого навчання Анатолієм Шолодько поринають у безмежний світ насолоди, дізнаються про особливості та секрети створення якісних коктейлів, «набивають руку» у приготуванні гарячих напоїв, словом, вчаться бути господарями за барною стійкою та створювати особливу атмосферу для своїх майбутніх клієнтів.

Безробітні, направлені на навчання до РЦПТО Березнівською, Рокитнівською, Рівненською, Корецькою районними філіями Рівненського обласного центру зайнятості, Рівненським міським ЦЗ, Хмельницьким МЦЗ та Славутською РФ ХОЦЗ, уже відчули справжню насолоду навчатися в чудових умовах. До їхніх послуг - сучасне навчальне обладнання, навчальні кухня, ресторан, бар,професійний посуд, необхідний інвентар, натуральні інгредієнти та, безперечно, сприятлива, щира атмосфера.

За словами Анатолія Шолодька, слухачі Дмитро Пацула, Марія Бублік, Катерина Мойсей, Олександр Циганков, Володимир Антонюк роблять перші важливі професійні кроки, показують хороші результати навчання та прагнуть вдосконалення. Під час виробничого заняття за темою: «Приготування та подавання кави та гарячого шоколаду» усі активно долучилися до процесу, все більш впевнено і сміливо працювали за професійним обладнанням. Бармени-початківці навчилися готувати еспресо, а також напої на основі еспресо, адже свої професійні навички відпрацьовували на професійному кавовому апараті. Улюблену багатьма каву «по-східному» вони готували на піску, в джезві. Група також вчилася підбирати помел кави, виконувати дозування, темперування і забезпечувати правильну її екстракцію.

Навчання барменів, що у РЦПТО ДСЗ триває 5,4 місяця, - це своєрідний професійний майстер-клас, на якому постійно задіяні як професіонали, так і самі слухачі, це урок, що ніколи не зупиняється, адже галузь динамічно розвивається, а ринок диктує нові цікаві ідеї. Сучасним господарям бару завжди є що запропонувати вибагливому клієнту, є чим порадувати та здивувати! Для цього потрібно небагато – любити професію, вірити у власні сили і сміливо вливатися у команду професіоналів.

49439193 769183830108470 1932022233906609321 n

 

Головне меню


Лічильник відвідувачів

6547594
Сьогодні
Вчора
За тиждень
Попередні
За місяць
Попередній
Всі
3991
2007
14673
6508066
54834
94288
6547594

Ваш IP: 18.219.213.27
На сервері час : 2024-05-18 16:38:55
return_links(3); ?>