Дуальне навчання кухарів у дії. Відчуйте різницю та отримайте насолоду! (епізод 3)

0 02 04 ec9c5f6d4dd1f6bc37a48dde70ecaf39514c4f16c1ec9f4028f6aa1802ccfa95 bb0ef046На навчальній кухні-лабораторії Рівненського центру професійно-технічної освіти державної служби зайнятості особливе пожвавлення. Тут працюють слухачі - майбутні кухарі. Їм неабияк поталанило: сам шеф-кухар гастрокафе «LOK» Олександр Медведь опікується їхнім виробничим навчанням! Нова форма підготовки кваліфікованих робітників у РЦПТО ДСЗ – з використанням елементів дуальної форми навчання – затребувана і перспективна, адже дозволяє максимально влучно навчати слухачів для роботодавців та враховувати сучасні тенденції і вимоги ринку. Так, відоме рівненське гастрокафе спільно із навчальним закладом буквально «інвестують» у кухарів з тим, аби вже завтра поповнити свої кадри справжніми професіоналами, адаптованими до виробничого процесу.

Суть даного виробничого навчання полягає у наступному: частина навчання відбувається на базі виробничого комплексу РЦПТО, а інша – це майданчики роботодавця, де слухачі працюють нарівні з досвідченими кухарями, задіяні у виробничому процесі, самостійно виконують непрості завдання. Презентовані страви яскраво і переконливо свідчать про достойний рівень підготовки та переваги дуального навчання.

Олександр Медведь прихильник цікавих, незвичних, апетитних і несподіваних подач страв. Під його керівництвом кухарі-початківці навчилися готувати улюблені «Борщ червоний»; «Крем-суп грибний з брускетами з білого хліба»; «Мідії під томатним соусом з червоною ікрою та кроповим спонжем»; «Філе хека з ламінарією та імбирним чатні»; «Свинний стейк із кукурудзою-гриль та печеними овочами». Гостям смакуватимуть «Риба запечена під вершковим соусом зі спаржею»; знаменита «Котлета по-київськи з картопляним пюре та соусом «тар-тар», а також «Качина грудка під винним соусом з салатом мікс та полуничним мармеладом»; «Пивна тарілка» (брускети з чорного та білого хліба, соус томатно-гострий, соус «тар-тар», цибулеві кільця в клярі, курячі крильця фрі). Ну і звісно – десерт «Штрудель яблучний з родзинками під вершково-полуничним кремом».

0 02 05 9d81456b2829b29b3e2af31ccc6474d35d721f405f92ee76d6360e0411a8ec36 9d75ddde

0 02 09 fca7585d2670e8ef2978dda1ff4507d58c26819f0107e483fba02c6460744a8d 7ec4dba  DSC 0013

Кухарі тісно працюють із своїм майстром виробничого навчання, майбутнім шефом Олександром Медведем, а отже здобувають справжній кухарський досвід та отримують справжню наснагу у професійній роботі.

Відчуйте насолоду і Ви!

DSC 0007

Більше фото на офіційній сторінці у Фб!

Головне меню


Лічильник відвідувачів

8067672
Сьогодні
Вчора
За тиждень
Попередні
За місяць
Попередній
Всі
1466
5292
22812
8019795
16452
104238
8067672

Ваш IP: 216.73.216.242
На сервері час : 2025-07-04 07:13:14
return_links(3); ?>