Майбутні бармени стали за професійні барні стійки

viber image 2019 03 26 10.23.53У слухачів Рівненського центру професійно-технічної освіти державної служби зайнятості за професією «Бармен» розпочалася виробнича практика. За словами майстра виробничого навчання Анатолія Шолодька, цього періоду навчання вони чекали з нетерпінням, адже працювати в реальних умовах набагато цікавіше: відчуваєш свої сили, відточуєш вміння, комунікуєш із відвідувачами та колегами, долучаєшся до реального процесу обслуговування, приймаєш рішення, аналізуєш помилки… Кваліфікованих випускників РЦПТО завжди радо запрошують на роботу. Про це свідчать відгуки роботодавців під час державних кваліфікаційних атестацій та враження від роботи працевлаштованих випускників. Традиційно бармени-випускники навчального закладу ініціюють практикуми та майстер-класи для своїх майбутніх колег, на яких діляться новим досвідом. Саме задля отримання нових вмінь та професійного досвіду слухачі проходять виробничу практику

у ресторанах «Колиба», «Royalwood», «Fortissimo», ресторані-піцерії «La Riva», кафе-барі «Глобус», кафе «Прем’єра» та пивній ресторації «Кант», а також на базі навчального бару РЦПТО.

 viber image 2019 03 26 08.31.11 viber image 2019 03 26 08.26.54

 viber image 2019 03 26 10.35.18

Головне меню


Лічильник відвідувачів

7869103
Сьогодні
Вчора
За тиждень
Попередні
За місяць
Попередній
Всі
1243
5794
12532
7821589
61415
134353
7869103

Ваш IP: 18.191.8.38
На сервері час : 2025-05-14 07:03:50
return_links(3); ?>