Справжній кухар – це той, у кого «сім рук», широка душа і черга за добавкою

0 02 05 c53e9d6f6aaa9c4754fd812ee5e565c5761867e148dfbc641a43b8b7fa71f744 d9646f51У Рівненському центрі професійно-технічної освіти державної служби зайнятості триває виробниче навчання майбутніх кваліфікованих кухарів. Безробітні Рівного, Рівненського, Дубнівського районів і з Волині опанували важливий і «духмяний» курс із випікання хлібо-булочних виробів.

Першою була робота на навчальній кухні-лабораторії із гарбузовим тістом.

Майстер виробничого навчання Світлана Клімчук поділилася: «Слухачі не лише відмінно впоралися із першою самостійною роботою, але й ініціювали наступну! Команда взялася за випікання багетів. Гречка, пшоно, пшениця висівки – ось складові хрусткого корисного хліба! Дегустували усі разом, дісталися окрайці і педагогам» (усміхається!).

У групі вже є перші лідери: Шевчук Богдан, Скиданенко Валерій (Луцьк), Малінкіна Людмила та Гаврон Інна.

0 02 05 7d79635c5cc2ca239c96e1fea352c36502171bdab77d993a1d998e7a670e5202 cfa3a29b

Тим часом до навчально-виробничого комплексу підвезли наступні продукти - риба, м’ясо, овочі…Майбутні кухарі в очікуванні нових завдань. Вони цікавляться сучасним обладнанням, вивчають виробничі процеси, багато запитують, і …продовжують ініціювати.

Додамо, насичене професійне навчання слухачів за професією «Кухар» у РЦПТО ДСЗ триває 5,8 місяця, з яких 2 місяці слухачі перебуватимуть на виробничій практиці.

0 02 04 a2b347dce6433c0ff28d64da83783e6aa9b927114a34138080e60a8f4bc08a23 cf6583e0  0 02 05 24dbbc7f8555f57835e2a353149f2128246f01cc2bd2883021f743d57bcda9d0 2ee05f3e

0 02 05 012f1c4743b3f0bf725394bfd5b4798477f4f91b101f95308b5d3ef82ab7f4ed f43c16b5  0 02 04 669f0e4f97c3f296420cbddd3537b22f5a818214d155921f4e1eae407bbf6ff9 36826bfc

 

Головне меню


Лічильник відвідувачів

7869621
Сьогодні
Вчора
За тиждень
Попередні
За місяць
Попередній
Всі
1761
5794
13050
7821589
61933
134353
7869621

Ваш IP: 18.216.207.192
На сервері час : 2025-05-14 09:29:29
return_links(3); ?>