25-річна Галина Полянчук із м. Броди Львівської області любить і вміє готувати. Це добре знають військовослужбовці, для яких вона щоразу подає апетитні обіди. Тепер це підтверджено і офіційним документом – свідоцтвом державного зразка, адже кухар успішно підтвердила знання і вміння у Рівненському центрі професійно-технічної освіти державної служби зайнятості. Саме в Рівному кваліфікаційна комісія оцінює результати неформального навчання кухарів з усієї України. Впродовж двох днів претенденти складають іспит - здають тест теоретичних знань на комп’ютері та виконують практичне завдання на навчальній кухні-лабораторії навчально-виробничого комплексу.
Галина Полянчук продемонструвала високі знання, акуратність в роботі, строге дотримання рецептур та відмінну подачу страв. Голова комісії Аліса Хагенбрух (Кейтерингова компанія «Кульбаба»), Надія Юрчук та Олена Самолюк-Холодова (викладачі спецпредметів Рівненського кооперативного економіко-правового коледжу), викладач Олеся Вознюк та старший майстер РЦПТО ДСЗ Майя Сульжик не лише спостерігали за роботою кухаря, але й поспілкувалися з нею щодо вибору продуктів, врахування їхніх якостей і особливостей, розрахунків кількості продуктів…
Відмінне меню бродівчанки – Суп на овочевому бульйоні з домашньою локшиною, Котлета м’ясна, Пюре картопляне, Вареники з м’ясом, Млинці солодкі, чудові професійні навички та велике прагнення працювати дозволили Галині Полянчук стати кваліфікованим кухарем.
За продемонстровані успіхи Аліса Хагенбрух вручила кухарю свідоцтво державного зразка.