Слухачі Рівненського центру професійно-технічної освіти державної служби зайнятості - майбутні кваліфіковані кухарі наближаються до вагомого рубежу – виробничої практики: останні приготування в останні дні виробничого навчання на базі навчальної кухні-лабораторії.
Майстер виробничого навчання Світлана Клімчук впевнено коментує: «Слухачі старанно і відповідально навчалися, опанували технологічні процеси, вивчили роботу сучасного обладнання, отож, зможуть достойно зарекомендувати себе у закладах роботодавців. Саме на базах партнерів-підприємців наші слухачі проходитимуть виробничу практику». А допоки – оцінюються їхні духмяні курячі рулетики в беконі, пухкі пончики, золотистий пиріг із м’ясним фаршем, закритий рибний пиріг, вітамінний ягідний кисіль з м’ятою, ситна юшка «по-селянськи»…
Вознюк Оксана та Савлюк Світлана з Рівненського району, Гопанюк Олег, Гаврон Інна та Малінкіна Людмила з Рівного, Скиданенко Валерій з Луцька, Дептицька Вікторія з м. Дубно – злагоджена команда закоханих у професію кухарів. Саме таких чекають роботодавці – кафе «Сопрано», ресторан «Фламінго», Гастропаб «Фазер», ГРК «Підкова», ресторан «Виноград», ГРК «Географія».