Наступним кроком виробничого навчання у Рівненському центрі професійно-технічної освіти державної служби зайнятості майбутніх кваліфікованих кухарів стало випікання еклерів. Навчальна кухня-лабораторія наповнилася апетитним ароматом, над роботою згуртувалася уся команда. Майстер виробничого навчання Світлана Клімчук поділилася: «Здавалося б простий кулінарний рецепт! А коли слухачі приступили до самого процесу, - зрозуміли, що надто легко зіпсувати вироби – пересмажити чи неправильно замісити тісто….І все – ніжні еклери так і залишаться на картинці і в уяві!» Тому кухарі скрупульозно, акуратно, крок за кроком дотримувалися рецептур, дослухалися до повчань майстра. І успіх не забарився! Перші чудові золотисті еклери радували команду початківців та й саму наставницю.
Головне – бажання, увага і організованість, і елегантні вироби ляжуть на стіл замовника – красиві, смачні та якісні.