Кухар із Закарпаття здобула професійну кваліфікацію шляхом неформального навчання

DSC 0011І успішно підтвердила її! Кваліфікаційна комісія Рівненського центру професійно-технічної освіти державної служби зайнятості у складі голови Аліси Хагенбрух, членів Надії Юрчук та Олени Самолюк-Холодової (викладачів спецпредметів Рівненського кооперативного економіко-правового коледжу) оцінювала пробну кваліфікаційну роботу Марії Проценко, направленої Великоберезнянською районною філією Закарпатського обласного центру зайнятості.

У навчально-виробничому комплексі, що у Рівному на вул. І.Підкови,17а, на навчальній кухні-лабораторії претенденти підтверджують результати свого неформального навчання. Марія Проценко, яка має досвід роботи у військовій частині, приємно порадувала достойними знаннями теоретичного матеріалу та відмінними практичними навичками.

Якісно, з дотриманням рецептур, відповідно до технологічної карти страв та із щирою душею готувала вона Бульйон курячий з домашньою локшиною, Рублені котлети з птиці, Відварену картоплю з маслом, Вареники з сиром і зеленню та Млинці з полуницею.

DSC 0017

Кваліфікаційна комісія уважно слідкувала за процесом: враховувала організацію робочого місця, оцінювала розрахунок та підготовку сировини, підготовку обладнання, посуду, інвентарю, інструменту, слідкувала за демонстрацією технологічних прийомів і операцій приготування страв, виробів, дотриманням технологічної послідовності під час виконання завдання, давала якісну оцінку напівфабрикатам та готовим продуктам, перевіряла дотримання вимог безпеки праці, правил особистої гігієни та санітарних вимог. До того ж, важливими були вибір посуду для подавання страв та термін виконання завдання.

DSC 0002

DSC 0007

Майстер виробничого навчання РЦПТО Світлана Клімчук зауважила, що кухар працювала акуратно, відповідально підійшла до підбору продуктів і презентації страв та продемонструвала неабияку спритність на робочому місці. Кухар відмінно впоралася із завданням. Відчувається військова виправка! 

Свідоцтво державного зразка на знак підтвердження результатів неформального навчання кухарю вручила незмінна голова комісії Аліса Хагенбрух (Кейтерингова компанія «Кульбаба»).

DSC 0018

Унікальну можливість кухарям-самоучкам надає РЦПТО ДСЗ. Дводенний термін підготовки і підтвердження кваліфікації кухарів, що здобули професійні навички самотужки, передбачає здачу тестів на комп’ютері та приготування пробних кваліфікаційних страв згідно обраного меню. До послуг претендентів - сучасне обладнання, професійний інструмент, інвентар. А також – сприятлива, доброзичлива атмосфера, підтримка досвідчених представників навчального закладу.

Офіційне підтвердження кваліфікації кухаря у РЦПТО ДСЗ з початку оцінювання вже отримали 74 претенденти з різних куточків України.

Якщо і ви маєте хист до приготування страв, досвід роботи та прагнете на офіційному рівні підтвердити професійну кваліфікацію кухаря, - подавайте заявки у центри зайнятості або звертайтеся до нас!

м. Рівне, вул. І.Підкови,17а, тел. 0362 68 33 49 (Сульжик Майя Степанівна)

DSC 0021

 

Головне меню


Лічильник відвідувачів

7962640
Сьогодні
Вчора
За тиждень
Попередні
За місяць
Попередній
Всі
3273
2339
8420
7923310
15658
139294
7962640

Ваш IP: 216.73.216.225
На сервері час : 2025-06-04 20:34:17
return_links(3); ?>