Традиційну домашню страву італійців приготували на навчальній кухні!

0 02 05 bb4ae6078d49e03cf2eeffc2a48b649760837d94ce2f2d08ff2d5b6b7dbe27c3 cbb144d3Чудовий макаронний виріб, яким традиційно смакують італійці, з’явився і на навчальній кухні Рівненського центру професійно-технічної освіти державної служби зайнятості. Група безробітних - майбутніх кухарів із міста Рівного та Острозького, Здолбунівського і Рівненського районів, яка відбуває на виробничу практику наприкінці жовтня, сьогодні готувала лазанью.

Романа Радчук з Рівненського району – на відповідальному процесі: готує соус «Болоньєзе», здолбунівчанка Вікторія Кендись чаклує над соусом «Бешамель», а рівнянин Василь Степанюк замішує тісто на лазанью, яке згодом розкачується автоматично. Злагоджену командну роботу очолює майстер виробничого навчання РЦПТО Світлана Клімчук. Вона задоволена успіхами слухачів: «Сьогодні кухарі демонструють спритність, наснагу і відповідальність, адже тісто вимагає оперативної та акуратної роботи». Тим часом, строго за рецептом шари підготовленого тіста соусами перемащує Романа.

Алла Цюх – безробітна із Острожчини, мати-героїня, чудова господиня та вправна кухарка відповідала за розкачування тіста, викладання на деку та випікання.

0 02 05 adb753000db6619133a34451702745d1abfa1584e1d83244f5a3d4c3d6cb66f7 d5eb744c

За якусь мить воно готове до випікання!

І от за надзвичайним духмяним ароматом та задоволеними обличчями кухарів стає зрозуміло: лазанья готова! Смакота! Можна лише позаздрити гостям та клієнтам майбутніх кваліфікованих майстрів. Щиро вітаємо із такими смачними перемогами!

0 02 04 591b9fdfabade18d1b32d60d7cbb89e933d51b04aa61dcb6780bfc4385276602 51beb374

0 02 04 aa0d2d170f44ad6f0ac836b0a30e2ab1dc286d8eb0881b3912562b22c869db50 6ebe3943

0 02 05 87e7c4e17183f77a927712d51b250786695c11e6c406d13504ede6f69398ab94 86017b13

 

…А днями раніше навчальну кухню-майстерню РЦПТО ДСЗ заполонили …ванільні пончики! Виробниче навчання майбутніх кухарів насичене та різноманітне. Слухачі не втомлюються обирати наступну тему та залюбки приступають до нової роботи. Світлини яскраво демонструють пухкенькі смаколики, зарум’янені та апетитно викладені на тацю…

0 02 05 0129438a7656f4f50e190d0b1dbfc661de83fb7f08ed503cda82f6e909aa4c84 7458fb6c

0 02 05 0e2a8af67ca4178326c83157f071088396267ac29e7496be1c8b2e337abd0cb3 3694f3ef

0 02 05 f21f3e5216299921ab8dd1ff6d4e67f861c256253cb119cfd7009dce1a7a3061 aa05a12f

 

Головне меню


Лічильник відвідувачів

7918337
Сьогодні
Вчора
За тиждень
Попередні
За місяць
Попередній
Всі
6891
4407
26583
7856570
110649
134353
7918337

Ваш IP: 216.73.216.70
На сервері час : 2025-05-24 21:16:10
return_links(3); ?>