У кухарів-початківців у фаворі риба!

0 02 0a f6bb5b3d8dc597300c3298b55bb2a97bd2c0347b05b44ed8bf5b15d957f91938 9cca85c0Важливий підсумок 6-місячного навчання за професією «Кухар» на базі навчально-виробничого комплексу Рівненського центру професійно-технічної освіти державної служби зайнятості (м. Рівне, вул. І.Підкови,17А) продемонстрували безробітні Здолбунівського, Сарненського, Острозького, Рівненського районів та міста Рівне. Разом із державною кваліфікаційною комісією підготовку майбутніх майстрів кухні оцінювали і роботодавці. Представники відомих закладів Рівненщини традиційно відвідують державні кваліфікаційні атестації слухачів та підбирають нові, кваліфіковані кадри до своїх команд.

За словами старшого майстра РЦПТО ДСЗ Майї Сульжик, на цьогорічній атестації найкраще проявили себе кухарки Тетяна Савчук (направлена на навчання Рівненським міським центром зайнятості) та Романа Радчук (Рівненська районна філія РОЦЗ). Слухачки і в навчанні були активні, і під час виробничої практики проявили чудові якості. Цікаво, що для ДКА жінки обрали рибні страви. І обом вони чудово вдалися: «Скумбрія «по - фламандськи» та «Скумбрія, запечена з бочком та соусом Тартар» здобули найвищі бали присутніх. А найважливішим підсумком навчання є те, що Тетяна отримала пропозицію від адміністрації ресторану «Vinograd», а Романа має вибір, адже присутні роботодавці надали їй і свої візитки.

Важливим аспектом формуванні кваліфікованого кухаря, за словами старшого майстра, є відмінні умови навчання в РЦПТО ДСЗ: досвідчені педагоги, насичена цікава програма, доступне викладання, постійні комунікації із роботодавцями, виробнича практика в кращих закладах галузі, і, звісно ж, сприятлива атмосфера, сучасна навчальна кухня-лабораторія з новим професійним обладнанням, інвентарем, посудом та унікальна нагода брати участь у професійних майстер-класах. Слухачі із насолодою навчаються та із вдячністю здобувають професію, а яскравим прикладом успішної роботи є їхні державні атестації.

0 02 0a 1b2314ba98b1e9aa157f4c0af61b2998c2014fdedc02213a16f94e34086e3fcb de098094 0 02 0a 6ec0f28263908495562e18aa793b26990eb7e709ae1a0d95a2a10628f2cac6e4 913ba336

Іще про одного перспективного слухача говорили педагоги. За словами майстра виробничого навчання РЦПТО Олесі Вознюк, рівнянин Василь Степанюк - талановитий кухар-початківець. Його потенціал вже оцінили в рівненському ресторані «Орлан», де слухач проходив виробничу практику, тому й запропонували роботу. Схоже, Василева фарширована щука таки може стати стравою «Від шефа»!

0 02 0a d786ecc5773e5c1c5cc8ba1c3b9492db398f2a33ad860b65b2302aa4a2cda1cc d20b7eb0

Смакували присутнім і вироби Вероніки Мейти (ковбаса по-домашньому, м. Острог), Вікторії Кендись (гаряча сковорідка з куркою, Здолбунівський район), Алли Цюх (запечене в тісті м'ясо, м. Острог) та Аліни Слободюк (крученики з грибами, Рівненський район).

0 02 0a 8d37f78010c4166af18bbc8965f01614961d5c3f9239e35a53bf332c4cd3b839 4fe33ad9

Напередодні усі слухачі мали чудовий вишкіл, справжню кухарську роботу із реальними замовленнями, адже проходили виробничу практику на базах закладів Рівного, Здолбунова та Острога.

0 02 0a 996d4d371843a4e7766305f5120011dc4aefab185ec6ffd4070e0077294e88c3 88da23fa

0 02 0a 94408adb81eddde43961fd7941ef1458ba6ba65e6c6d44dd0796df43acc3bd80 340f9dc

0 02 0a c82e12f1bc114adbcfef174a60903afad7e3230bbd51ca48a797710aab116827 12e60e7

Відгуками про роботу слухачів поділився голова ДКК Андрій Ніколайчук (ГРК «Підкова»). Він підсумував відповіді і роботу кухарів, наголосив, що відтепер головне – практичні навички, застосування нових знань та постійне вдосконалення майстерності. Своєю фавориткою роботодавець назвав Роману Радчук. Відмінні знання, скрупульозна робота, велика відповідальність, організованість, акуратність, уважність та любов до професії – головні якості професіонала. Голова комісії вручив випускникам свідоцтва державного зразка і побажав неодмінного успіху. Приєдналися до колеги також присутні на ДКА Катерина Соболєва (корпоративний представник «Vinograd», «Gusto», «Софія», «Айвенго», «New York Street Pizza», «Melrose») та представники ресторану «Кант».

0 02 0a 4d5c53458778c1ee5a1c34809dee7cfc5a22f4a6dcb20fe9b6f954355265c5b3 9a72ac40

0 02 0a f8e1285a7f41ffa05fd46b6daf6d823a31a880cafaf6f2d44184941fc4b50b4b 88985b8e

0 02 0a 888a68695f051c8b2db93e5655fd6258ce1cfac88dc398d446d022615945d6ab c2bb0868

0 02 0a 309ce990d69752a52082b47ef81ee75d2ba55a4b4d2d35c3585e25f7b4439888 4da08cf3

0 02 0a 51740db549d1e0e3c853d66f5429206d0d997f2455750c5fbd065d214a65995c fbeb3624

Головне меню


Лічильник відвідувачів

7920286
Сьогодні
Вчора
За тиждень
Попередні
За місяць
Попередній
Всі
1461
7379
28532
7856570
112598
134353
7920286

Ваш IP: 216.73.216.49
На сервері час : 2025-05-25 07:01:40
return_links(3); ?>