Унікальна нагода підтвердити свої професійні навички, кваліфікаційний розряд та отримати свідоцтво державного зразка!

Похожее изображениеВпродовж професійного життя чимало громадян працюють на підприємствах, набувають професійних знань, оволодівають певними навичками, але не мають цьому документального підтвердження.

Одним із завдань служби зайнятості є підтвердження професійної кваліфікації за результатами неформального професійного навчання за робітничими професіями.

Такою послугою, як оцінювання результатів неформального навчання,  можуть скористатися ті громадяни, які мають великий досвід роботи за професією, але не проходили попереднє навчання в навчальному закладі та не мають документа державного зразка з присвоєнням робітничої кваліфікації; які мають присвоєну кваліфікацію, але з різних причин втратили підтверджуючі документи та бажають їх відновити та ті, хто має присвоєну кваліфікацію та відповідні документи, але бажає підвищити розряд.

Професії, за якими здійснюється неформальне професійне навчання: кухар, зварник, охоронник, продавець непродовольчих товарів, слюсар-ремонтник, електрозварник ручного зварювання.

 

Рівненський центр професійно – технічної освіти ДСЗУ має статус суб’єкта оцінювання та підтвердження результатів неформального навчання громадян за професією - «кухар 3-6 розрядів».

Впродовж 2019 року семеро осіб отримали направлення у Рівненському міському центрі зайнятості на підтвердження результатів неформального професійного навчання за професією «кухар».

Загалом, у РЦПТО ДСЗ 30 кухарів (у т.ч. 20 осіб із інших регіонів України) успішно підтвердили результати неформального професійного навчання із отриманням 3 та 5 кваліфікаційного розрядів.

Громадянам, які підтвердили кваліфікацію, видається свідоцтво про присвоєння робітничої кваліфікації за результатами неформального професійного навчання.

Інформацію щодо порядку підтвердження результатів неформального професійного навчання за робітничими професіями можна отримати в Рівненському міському центрі зайнятості за адресою: вул. Кавказька, 4 або за телефонами

 26 58 36 (відділ активної підтримки безробітних).

68 37 95 - Рівненський центр ПТО ДСЗ.

За матеріалами Рівненської обласної служби зайнятості

 

Головне меню


Лічильник відвідувачів

6446968
Сьогодні
Вчора
За тиждень
Попередні
За місяць
Попередній
Всі
336
5196
10884
6415669
48496
69298
6446968

Ваш IP: 18.224.32.86
На сервері час : 2024-04-17 02:32:52
Счетчик joomla
return_links(3); ?>