Використання новітніх технологій – запорука успіху на конкурентному ринку

DSC 8924На базі Рівненського центру професійно-технічної освіти державної служби зайнятості постійно відбуваються цікаві зустрічі, корисні знайомства, яскраві презентації, тематичні практикуми та багато інших заходів задля повноцінного професійного навчання слухачів та максимальної їх адаптації до сучасного ринку. На запрошення навчального закладу активно відгукуються роботодавці, вони презентують майбутнім потенційним колегам і партнерам цінні вміння. Так, днями для майбутніх кухарів (м. Рівне, вул. І.Підкови,17А) було проведено майстер-клас із використання новітніх технологій. Техніку приготування Су-від м’яса та Су-від жовтків (sous vide – під вакуумом) продемонструвала партнер навчального закладу, співзасновниця Гільдії кухарів Рівненщини, бренд-шеф ресторану «Мелін» Аліса Хагенбрух. Разом із слухачами, направленими на навчання Рівненським міським центром зайнятості, Дубенською міськрайонної філією, Гощанською, Здолбунівською, Костопільською, Млинівською та Рівненською РФ Рівненського обласного ЦЗ і Ужгородським міським ЦЗ, вона «розібрала на деталі» процес зберігання найважливіших якостей продуктів за даною технологією та запевнила, що таким способом продукти готуються у закладах, які дбають про своїх відвідувачів.

Старший майстер РЦПТО Олена Хоміна наголосила, що у роботі кухарі застосовують нове сучасне обладнання - індукційні плити, вакууматор, су-від, нові технології приготування, що дозволяє оптимізувати виробничий процес, досягти оперативності та якості у роботі. Важливо, що для слухачів РЦПТО цей процес доступний, адже навчальна кухня має таке професійне обладнання.

DSC 8905

Цінний майстер-клас приготування страв із використанням су-від стейків зі свинини, овочів та жовтків став першим кроком до нових практичних пізнань під час виробничого навчання та важливим досвідом для подальшої роботи.

DSC 8873

DSC 8919

DSC 8931

DSC 8940

DSC 8950

DSC 8958

За сучасним навчальним процесом приготування страв спостерігали директор навчального закладу Володимир Псюк та заступник директора Руслана Бодренко. Висококваліфіковані випускники завжди вигідно вирізнятимуться у кадровому відборі, а роботодавці впевнено доручатимуть важливі виробничі процеси  новим робітникам - така комунікація і є основною метою сучасного профнавчання.

DSC 8898

DSC 9012

Головне меню


Лічильник відвідувачів

7920785
Сьогодні
Вчора
За тиждень
Попередні
За місяць
Попередній
Всі
1960
7379
29031
7856570
113097
134353
7920785

Ваш IP: 216.73.216.158
На сервері час : 2025-05-25 10:04:56
return_links(3); ?>