Ми створюємо актуальні онлайн курси для дистанційного професійного навчання!

1#залишайтесявдома!

У Рівненському центрі професійно-технічної освіти державної служби зайнятості не припиняється навчання: слухачі опановують робітничі професії дистанційно.
Так, супроводжуючі груп Оксана Мирончук та Поліна Долганська, майстри виробничого навчання, викладачі працюють із майбутніми кравцями засобами зв’язку Viber, Skype, програм Google-сервісів, платформи дистанційного навчання Moodle. Слухачі успішно здобувають професійні знання та необхідні навички і позитивно відгукуються про навчання.
Аналогічно працюють педагоги і в інших групах. Викладач Валентина Зубік проводить дистанційне навчання з майбутніми касирами торговельного залу. Слухачі активно опановують усі необхідні знання для ведення професійної діяльності, спілкуються між собою та із викладачем щодо нових знань і навичок.
Тісні комунікації і зручний формат взаємодії із педагогами сприяють якісній освіті слухачів в особливих карантинних умовах.


Тривають онлайн послуги і на сервісі «Освітній портал Державної служби зайнятості». Тут пропонуються освітні програми, вебінари та дистанційне навчання. Більшість матеріалів розміщені у зручному відеоформаті. Платформа корисна як для роботодавців, так і для шукачів роботи.
Старший майстер Рівненського центру ПТО ДСЗ Віктор Красовський зазначає: «Наші педагоги активно працюють над розробкою онлайн курсів для Освітнього порталу. У роботі такі теми, як «Перукарська справа. Виконання хімічної та біозавивок волосся за класичною технологією» (професія «Перукар (перукар-модельєр)», викладач Анна Зотік, майстер виробничого навчання Оксана Підлісна); «Організація виробництва та обслуговування» (професія «Кухар», майстер виробничого навчання Олеся Вознюк) та багато інших».
Пропонують професійні курси й інші педагоги: викладач Тетяна Сондак («Косметологія», професія «Косметик»), викладачі Валентина Зубік і Тамара Сажина («Охорона праці»), Наталія Сирочук («Основи галузевої економіки»), викладач Людмила Случук та методист Тетяна Кислюк («Основи трудового законодавства»).
За професіями торгівельного напрямку Тамара Сажина готує курс «Професійна етика», а Віктор Красовський традиційно запропонує динамічний та затребуваний курс для майбутніх підприємців – «Генеруй бізнес-ідею. Розпочни власний бізнес».
Наразі, триває робота з редагування, корегування та адаптації курсів відповідно до формату Освітнього порталу.

2
До того ж, активно наповнюється матеріалами і сайт дистанційного навчання Moodle. Зокрема, викладач Андрій Литвин завершує роботу над онлайн курсом «Основи С# та об’єктно-орієнтованого програмування», викладач Ігор Яроцький доопрацьовує курс «Практичний Web-дизайн», викладач Тетяна Галушук пропонуватиме «Документальне забезпечення управління», а Віктор Красовський поділиться «Маркетинговою стратегією».

Для надання допомоги педагогам навчального закладу під час проведення дистанційного навчання на платформі Moodle методист Ольга Дроб’язко та старший майстер Віктор Красовський створили курс «Дистанційне навчання», де розмістили матеріали з питань проведення онлайн навчання, створення відеозанять, формування дистанційних курсів тощо.

3

Отож, навчальний процес триває, і карантин – не перешкода активній роботі нашої команди. Слідкуйте за початком роботи нових онлайн курсів на Освітньому порталі ДСЗ та користуйтеся освітніми послугами Рівненського центру ПТО ДСЗ!

 

Головне меню


Лічильник відвідувачів

6477122
Сьогодні
Вчора
За тиждень
Попередні
За місяць
Попередній
Всі
2298
2945
10286
6436083
78650
69298
6477122

Ваш IP: 3.15.202.214
На сервері час : 2024-04-25 13:26:05
return_links(3); ?>