Здобула професію та склала державну атестацію безпосередньо з нового робочого місця!

изображение viber 2020 05 28 09 21 11Тетяна Дука, направлена на навчання до Рівненського центру професійно-технічної освіти ДСЗ Дубровицькою районною філією Рівненського обласного центру зайнятості, сьогодні має особливий, піднесений настрій. Випускниця навчального закладу не лише успішно опанувала професію «Продавець продовольчих товарів», отримала свідоцтво державного зразка, але й має офіційне робоче місце!

 Завідувач Сарненського навчального відділення РЦПТО, де навчалася безробітна, Іван Гаврилюк прокоментував: «Тетяна навчалася за індивідуальною формою. Особливістю її державної кваліфікаційної атестації є те, що складала вона її дистанційно, а головне – прямо із робочого місця».

 3-місячне навчання в РЦПТО дозволило слухачці підтвердити 3-й кваліфікаційний розряд, якнайкраще зарекомендувати себе перед роботодавцем та максимально адаптуватися до нового робочого місця. Роботодавець – ФОП Захарченко Ганна (магазин «KIWI») схвально відгукується про уже нинішню колегу, до того ж, вона особисто була на зв’язку, поряд із своїм продавцем-початківцем під час ДКА.

Виробниче навчання та виробнича практика слухачки, що відбувалися на базі «KIWI», припали саме на період  карантину, отож особливі умови роботи та нові комунікації допомогли Тетяні здобути цінний професійний досвід. «Робота подобається, прагну якнайкраще застосувати отримані знання та приваблювати клієнтів до нашого магазину», - оптимістично налаштована випускниця. 

изображение viber 2020 05 28 09 17 38

изображение viber 2020 05 28 09 18 14

За словами заступника директора Рівненського центру професійно-технічної освіти ДСЗ Руслани Бодренко, актуальною в умовах карантину формою навчання слухачів є саме індивідуальна форма: «Ми відновили навчання за професіями продавців, кухаря, бармена та інших. Оперативно готуємо навчальні програми для дистанційного навчання слухачів на курсах цільового призначення. Зокрема, це – «Дотримання вимог виробничої санітарії, гігієни та охорони праці на підприємствах, в установах, організаціях в умовах карантину»,  «Особливості санітарії, гігієни та охорони праці в умовах карантину на підприємствах, в установах, організаціях». Розглядаємо також доцільність залучення до даних курсів нашого психолога із навчальним блоком «Психологічна адаптація у посткарантинних умовах». Важливо також, що активується співпраця із регіонами, в яких розпочався процес послаблення карантину: триває організація дистанційного професійного навчання слухачів РЦПТО - тамтешніх безробітних. 

До слова, у Сарненському навчальному відділенні наразі дистанційно навчаються слухачі, направлені Сарненським районним центром зайнятості та Дубровицькою РФ РОЦЗ. Вони здобувають професію продавця непродовольчих товарів. А з червня планується навчання за індивідуальною формою продавців продовольчих товарів.Усі ці слухачі після закінчення навчання матимуть офіційні робочі місця.

IMG 0097

Головне меню


Лічильник відвідувачів

6449765
Сьогодні
Вчора
За тиждень
Попередні
За місяць
Попередній
Всі
465
2668
13681
6415669
51293
69298
6449765

Ваш IP: 3.141.193.158
На сервері час : 2024-04-18 09:09:57
return_links(3); ?>