Відмінне приготування страв стало офіційною професією

DSC 9645Двоє наступних кухарів підтвердили професійну кваліфікацію у Рівному! Загалом, у Рівненському центрі професійно-технічної освіти державної служби зайнятості з початку року подали заявки і офіційно підтвердили результати неформального навчання 17 претендентів із різних областей України.

Лукасевич Наталія, направлена в Рівненський центр ПТО ДСЗ Підволочиською районною філією Тернопільського обласного центру зайнятості, має чималий трудовий досвід: жінка працювала бухгалтером, соціальним працівником, на хлібопекарні, майстром бетонного цеху, технічним працівником, підсобним робітником на кухні. Активна та енергійна мама двох дітей, звісно ж, уміє смачно готувати! Досвід із приготування страв, любов до кухні та прагнення отримати офіційне підтвердження кваліфікації допомогли Наталії Ярославівні успішно скласти кваліфікаційну атестацію. Відтепер у статусі кваліфікованого кухаря 3-го розряду вона працюватиме в Підволочиському територіальному центрі з надання соціальних послуг.

Наумова Ірина, направлена Рівненською РФ Рівненського ОЦЗ, за освітою вчитель початкових класів, викладач методик педагогічного навчання. Декретна відпустка по догляду за 3-ма дітьми таки далася взнаки! Приготування їжі для чималою активної компанії стало однією з головних турбот жінки. Згодом працювала кухарем в дошкільному закладі. Саме тут і виникла потреба підтвердити професійність офіційно.

DSC 9629

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Приємно порадували обидві претендентки кваліфікаційну комісію - Алісу Хагенбрух (партнер РЦПТО, постійна голова комісії), Олену Самолюк-Холодову та Лідію Терлецьку (викладачі спецпредметів Рівненського КЕБ) та секретаря комісії, старшого майстра РЦПТО Олену Хоміну. У дводенний термін кухарі успішно продемонстрували знання теорії та практичної роботи. На базі навчальної кухні-майстерні навчально-виробничого комплексу РЦПТО якісно, із строгим дотриманням рецептур та згідно технологічних карт, майстрині приготували та презентували: суп картопляний з бобовими, рибну котлету, картопляне пюре, м’ясні пельмені та запіканку з сиром (Ірина Наумова); суп з домашньою локшиною, рибу, смажену в тісті, смажену картоплю та вареники з чорницею (Наталія Лукасевич). Акуратність, відповідальність, чітке розуміння та дотримання професійних вимог, щедрість та душевність – ось невеличкий перелік допоміжних інгредієнтів, яких додали кухарі до своїх виробів! І результат не забарився! Олена Хоміна від імені колег привітала з успішною атестацією та вручила свідоцтва державного зразка за професією «Кухар» 3-го розряду.

 

 

DSC 9639

DSC 9641

 

Головне меню


Лічильник відвідувачів

7921708
Сьогодні
Вчора
За тиждень
Попередні
За місяць
Попередній
Всі
2883
7379
29954
7856570
114020
134353
7921708

Ваш IP: 216.73.216.82
На сервері час : 2025-05-25 15:21:06
return_links(3); ?>