Питання профнавчання і працевлаштування ветеранів та учасників бойових дій – на часі

Світлина від Рівненська обласна служба зайнятості.17 липня відбулась зустріч голови Рівненської облдержадміністрації Віталія Коваля із представниками координаційної ради ветеранів, учасників бойових дій при ОДА та комунального закладу «Ветеранський простір» Рівненської обласної ради.

Одне із обговорюваних питань - працевлаштування ветеранів та учасників бойових дій.

Заступник директора обласного центру зайнятості Андрій Грещук наголосив на доступності та широкому спектрі послуг Рівненської служби зайнятості для учасників АТО (ООС). 

Також поінформував присутніх про те, які кроки здійснює служба зайнятості для соціальної та психологічної адаптації тих, хто повернувся до цивільного життя, про конкретні здобутки та напрацювання.

Учасники зустрічі підтримали пропозицію голови ОДА В.Коваля організувати ознайомлення керівників громадських ветеранських організацій з напрямками діяльності Рівненського центру професійно-технічної освіти ДСЗ, провести виїзний ознайомчий семінар щодо можливого відновлення роботи навчального закладу ДСЗ в контексті навчання безробітних, в т.ч. учасників АТО (ООС) в умовах послаблення карантину при дотриманні всіх санітарно-гігієнічних вимог.

Також запропоновано зустріч працівників КП «Ветеранський простір» Рівненської обласної ради з працівниками обласного центру зайнятості щодо можливості видачі ваучерів на навчання серед учасників АТО (ООС).

За матеріалами Рівненського ОЦЗ.

Головне меню


Лічильник відвідувачів

6386970
Сьогодні
Вчора
За тиждень
Попередні
За місяць
Попередній
Всі
298
2483
12457
6359095
57713
87467
6386970

Ваш IP: 3.236.139.73
На сервері час : 2024-03-29 01:12:16
Счетчик joomla
return_links(3); ?>