Готуємо професійно

Не секрет, що сьогодні громадське харчування потребує професіоналізму. Готувати їжу вміють практично усі. Але так важливо робити це смачно і звичайно дотримуючись технології приготування їжі. А ще не забувати про її гарний зовнішній вигляд.

Саме такими представили свої страви Шостак Юлія Олександрівна та Доскоч Яна Володимирівна під час неформального професійного навчання в Рівненському центрі DSC 9918професійно-технічної освіти державної служби зайнятості.

Для здобуття кваліфікації вони були направлені Володимир-Волинською міськрайонною філією.

У визначений термін кухарі успішно продемонстрували знання теорії та практичної роботи. На базі навчальної кухні-майстерні навчально-виробничого комплексу РЦПТО якісно, із строгим дотриманням рецептур та згідно технологічних карт, вони приготували різні страви.

Майстрині успішно підтвердили професійну кваліфікацію за професією «Кухар» 3 розряду. Олена Хомінавід імені членів атестаційної комісії привітала їх з успішною атестацією та вручила свідоцтва державного зразка за професією «Кухар» 3-го розряду.

Яна Володимирівна має намір з нового навчального року працювати кухарем у школі села Верба. Юлію Олександрівну чекають на роботу кухарем в школі села Жовтневе.

Головне меню


Лічильник відвідувачів

6459257
Сьогодні
Вчора
За тиждень
Попередні
За місяць
Попередній
Всі
305
7479
23173
6415669
60785
69298
6459257

Ваш IP: 3.144.116.159
На сервері час : 2024-04-20 05:08:57
return_links(3); ?>