Адаптуємося до нових реалій в умовах карантинних обмежень

 
DSC 9725 edit
У Рівненському центрі професійно-технічної освіти державної служби зайнятості під час встановленого законодавством карантину триває навчання слухачів, під час якого викладацький склад навчального закладу використовує такі форми навчання: дистанційну, індивідуальну, дуальну та ін.

 В арсеналі викладачів різноманітні ресурси для слухачів, які активно застосовуються з метою забезпечення якості навчання.

Фахівцями психологічної служби здійснюється постійний моніторинг засобами усного та письмового опитування слухачів на предмет визначення рівня задоволеності навчальним процесом та узагальнення пропозицій, щодо покращення якості отримання теоретичних та практичних знань. За результатами опитування адміністрація закладу приймає відповідні управлінські рішення.

Психолог Кондратюк-Якимець зазначає: «Актуальні події в Україні і світі (пандемія коронавірусу, карантинні заходи та обмеження) викликають реакцію стресу та відчуття тривоги в кожної людини, і це нормально. Ми стикнулись з явищем, досвіду переживання якого в нас ще не було, відчули зміну цінностей і життєвих установок. Ці ситуації є новими, потребують нових способів пристосування. Особливої уваги необхідно приділити організації ефективного навчального процесу в умовах карантинних обмежень та оперативно реагувати на побажання та пропозиції слухачів. DSC 9903Тому ми прислуховуємось до наших клієнтів – учасників освітнього процесу: продовжуємо спілкуватись з ними за допомогою соціальних мереж, засобів телефонного зв’язку, використовували інші дистанційні форми роботи. Проводимо опитування, за спеціально розробленою анкетою та здійснюємо оперативне реагування на побажання слухачів. Варто зауважити, що слухачі не в повній мірі були задоволені дистанційною формою роботи, тому безмежно радіють можливості займатись, як то кажуть, «вживу».

Головне меню


Лічильник відвідувачів

6390176
Сьогодні
Вчора
За тиждень
Попередні
За місяць
Попередній
Всі
3504
2483
15663
6359095
60919
87467
6390176

Ваш IP: 44.210.235.247
На сервері час : 2024-03-29 18:03:21
Счетчик joomla
return_links(3); ?>