Із святом, шановні підприємці!

Цьогоріч 6 вересня в Україні відзначатимуть День підприємця. День тих, хто відіграє важливу роль у здійсненні економічних реформ в нашій державі, сприяє вирішенню соціально-економічних проблем та суттєво впливає на формування, становлення, зміцнення   і   розвиток національної економіки. 

В Україні щомісячно офіційно реєструються тисячі нових підприємців. «Відкриття власної справи допомагає вирішити проблему зайнятості безробітних, створити нові робочі місця, суттєво зміцнити добробут громадян. А реалізації власної підприємницької ідеї сприяє Державна служба зайнятості. У Рівненській області цю місію взяв на себе Рівненський обласний центр зайнятості. Майбутні підприємці-початківці отримують спрямування на навчання до Рівненського центру професійно-технічної освіти ДСЗ та фінансову підтримку від держави, - зауважує в.о.директора Рівненського центру ПТО ДСЗ Володимир Псюк, - Спеціалізований курс за напрямом «Підприємець-початківець» усі охочі можуть пройти у нашому навчальному закладі».

У 2019 році випускниками Рівненського центру ПТО ДСЗ стали 224 особи з Рівненської, Київської, Житомирської, Волинської, Хмельницької та інших областей.

Після державної реєстрації суб’єкта підприємницької діяльності вони отримали виплати від ДСЗ на здійснення діяльності, зокрема, у таких галузях, як торгівля, послуги та виробництво.

DSC 5726

Під час навчання майбутні підприємці працюють над розробкою бізнес-планів для найрізноманітніших бізнес-ідей: від відкриття салонів краси та еко-шопів до виробництва іменних монет для військових підрозділів! Навчальний курс надзвичайно динамічний та насичений. Під час занять використовуються сучасні технології, де слухачі мають вільний доступ до основних та допоміжних матеріалів курсу на сайті дистанційного навчання.

Skype 20190807 091233 Skype 20190807 101247

Важливо, що у Рівненському центрі ПТО ДСЗ можливе навчання за методологією Міжнародної організації праці. Світова практика демонструє певний алгоритм успішності в бізнесі, застосувавши який можна мінімізувати підприємницькі ризики.

Викладач Наталія Сиротюк додає: «Впродовж 2,5 тижнів стаціонарного або дистанційного навчання у Центрі майбутні підприємці отримують цінні практичні навики щодо вибору системи і форми оподаткування; визначення критичного обсягу беззбитковості та терміну окупності їхнього проекту; формування ефективної маркетингової стратегії та зокрема цінової політики; мінімізації витрат і збільшення рентабельності продукції, аналізу та корегування отриманих результатів планування».

DSC 6599

Переконливим результатом навчання є написання реалістичного бізнес-плану, що містить аналіз ринку, розроблену маркетингову стратегію, виробничий, фінансовий, інвестиційний плани та аналіз ризиків. Бізнес-ідея вже не є мрією, а викладена у проекті, аргументована та проаналізована повністю придатна до реалізації. Ми пишаємося нашими випускниками-підприємцями: Лідія Літвінова («School 4 Girls LIDY»), Василь Вавуліч («Смакота» - доставка смачних комплексних обідів), Юрій Поліщук («Центр дитячого здоров'я Babydoc»), Олексій Сніцаренко, демобілізований військовослужбовець, учасник АТО (Станція техобслуговування а/м), Олександр Слободенюк («Dream Coffee»), Наталя Трофімчук («Новобуд Експерт»), Юрій Антонов, демобілізований військовослужбовець, учасник АТО (ресторан «Патріот»), Вадим Олійник (Виробництво паливних пелетів), Сергій Гаврюсєв (Просування, оптимізація та розробка сайтів), Ігор Шпак (Терраццо та вироби з декоративного бетону), Олександра Ламаш (Надання перукарських послуг), Ольга Вишневська (Оптова торгівля зерном) та багато-багато інших – чудовий взірець віри у власні сили, наполегливості, та самоорганізованості.

DSCF2236

пп

Успішне підприємництво неможливе без високої кваліфікації, глибоких знань та правової обізнаності. Підприємці – це енергійні та ініціативні люди, що зуміли організувати власну справу, втілити в життя нові ідеї та проєкти, своєю невтомною працею активно сприяють поступальному розвитку нашої держави. 

Щиро вітаємо наших випускників – підприємців та усіх, хто має сміливість і відповідальність створити свою бізнесову справу! Зичимо нових амбітних ідей та успішного їх втілення! 

Завжди готові допомогти! Ваш Рівненський центр ПТО ДСЗ.

м. Рівне, вул. Пирогова,8,

тел. 68 37 95

cpto@cpto.rv.ua

Офіційний сайт: www.cpto.rv.ua

Головне меню


Лічильник відвідувачів

6459931
Сьогодні
Вчора
За тиждень
Попередні
За місяць
Попередній
Всі
979
7479
23847
6415669
61459
69298
6459931

Ваш IP: 3.135.195.249
На сервері час : 2024-04-20 14:46:39
return_links(3); ?>