Триває оперативна підготовка кадрів до опалювального сезону

Робота операторів та машиністів (кочегарів) котелень зазвичай має сезонний характер. Тому з наближенням опалювального сезону все більше роботодавців району звертається до Рівненської районної філії Рівненського обласного центру зайнятості та Рівненського центру професійно-технічної освіти державної служби зайнятості з метою укомплектування штату кваліфікованими працівниками.

Для оперативного укомплектування таких вакансій служба зайнятості згідно розроблених та затверджених графіків організовує курси цільового призначення для навчання безробітних. За короткий термін вони мають можливість пройти підвищення кваліфікації, аби з початком опалювального сезону отримати гарантоване місце роботи.

У вересні цього року близько 40 безробітних планово підвищать свою кваліфікацію за професіями «Машиніст (кочегар) котельної» та «Оператор котельні» на базі Рівненського центру професійно-технічної освіти державної служби зайнятості.

2 вересня перша група слухачів вже була направлена на професійне навчання.

Досвідчені викладачі оперативно провелуть якісну професійно-теоретичну та практичну підготовку майбутніх працівників котелень, навчаючи їх основам техніки безпеки на робочому місці, згадають порядок експлуатації обслуговування котлів, запобігання аварійності та ліквідацію несправностей, а також правила й норми безпеки і виробничої санітарії, протипожежного захисту тощо.

По закінченню навчання безробітні отримають посвідчення про підвищення кваліфікації за навчальною програмою «Спеціальне навчання та повторна перевірка знань працівників котелень», чим підтвердять свою готовність до початку опалювального сезону.

За матеріалами Рівненської РФ РОЦЗ

Головне меню


Лічильник відвідувачів

6451631
Сьогодні
Вчора
За тиждень
Попередні
За місяць
Попередній
Всі
158
2173
15547
6415669
53159
69298
6451631

Ваш IP: 18.191.132.194
На сервері час : 2024-04-19 00:57:38
return_links(3); ?>