Знайомтесь: наші випускники - талановиті перукарі! 5 успішних історій працевлаштування

БендюгІз закінченням навчання у Рівненському центрі професійно-технічної освіти державної служби зайнятості не закінчується активна взаємодія випускників із педагогами: спільні семінари, майстеркласи, практикуми, обмін новинками та досвідом... Про своє подальше професійне життя із навчальним закладом діляться кваліфіковані перукарі (професія «Перукар (перукар-модельєр)»). Нам приємно, що вони віднайшли себе у професії, мають натхнення і сповнені віри у власні сили. Майстри навчилися відмінно працювати та чудово презентують свої навички і талант. 

Світлана Бендюг, м. Славута Хмельницької обл.

«Працевлаштувалася у Салон краси «DeLux Studio». Наша команда працює над складними техніками фарбування у чотири(!) руки, стрижками, укладками, макіяжем. Почала працювати відразу, як закінчила навчання у Рівненському центрі ПТО ДСЗ. Навчального матеріалу, який отримала під час занять, достатньо, щоб відразу почати творити.   Також відвідую курси та семінари для підвищення кваліфікації і саморозвитку, прагну бути на високому рівні. Моя нова професія стала справою мого життя, приносить мені задоволення і нестримне бажання створювати красу!».

Бендюг 2 Бендюг 3

Лариса Новак, м. Рівне

Новак

 «Усім привіт! Я навчалася у Рівненському центрі ПТО ДСЗ на майстра-перукаря. Хочу щиро подякувати педагогам Анні Вікторівні Зотік, Оксані Вадимівні Підлісній та Жанні Романівні Кривко за знання, якими вони поділилися. Навчання було цікавим та захоплюючим. Із кожним тижнем професія мені подобалася все більше. Хотілося ставити мільйон запитань! І робити все на практиці. Руки хотіли творити і витворяти, а викладачі та майстри радо допомагали мені. Завжди відкриті і готові пояснити чи допомогти. У цьому навчальному закладі я отримала чудові базові знання зі стрижок, фарбування волосся та зачісок. Одним словом, усе, що потрібно початківцям! Ми й надалі дружимо з Анною Вікторівною та Оксанкою Вадимівною. Дуже люблю їх. Вони відкрили для мене нову професію. Звичайно ж, продовжую вчитися, вдосконалюватися, ходжу на різноманітні майстер-класи або ж навчаюся дистанційно. Радію, що зараз працюю у найкращому салоні Рівного «Vegas», у чудовому колективі. Отримую задоволення від роботи. Я навіть подумати не могла, що змінивши професію, буду така щаслива. Життя повернулося в кращу сторону на цілих 360 градусів!».

Новак 2

Роман Мошкун, м. Рівне

Роман 3

 «Працюю в «GC Barbershop» вже майже рік, враження від роботи шалені, обожнюю створювати індивідуальний стиль для кожного клієнта. Під час навчання у Рівненському центрі ПТО ДСЗ отримав багато навичків із теорії та практики. Дуже задоволений і вдячний своїм викладачам Оксані Вадимівні та Анні Вікторівні за цей крутезний період навчання у нашій дружній сім‘ї!».

Роман 2 Роман

Марина Бохер, м. Рівне

Бохер2

 «Працюю в Cалоні краси «SALON 99 beauty». Задоволена потужною базою знань, яку отримала навчаючись в Рівненському центрі ПТО ДСЗ. Саме під час навчання я зрозуміла, що зробила правильний вибір професії і тепер втілюватиму знання у сфері краси. Я завжди з теплом та радістю на душі згадую своїх викладачів і період навчання. І скажу відверто: разом із початком навчання моє життя стало змінюватися на краще, і сьогодні я нарешті роблю те, що мені дуже подобається!».

Бохер Бохер 3

Тетяна Грицайчук , м. Рівне

Грицайчук

 «Уже п’ять років після закінчення навчання в Рівненському центрі ПТО ДСЗ я працюю в Салоні «Імідж». Поряд зі мною - також наша випускниця Наталка Мислівська. Навчання було дуже добре організоване. Насичена програма, забезпечення всіма потрібними інструментами та матеріалами дали хороший фундамент для роботи в улюбленій сфері. Вже під час навчанням я зрозуміла, що обрала свою професію, і дуже задоволена. Велика роль в цьому і викладачів, які вміють захоплювати і надихати, викладаються на всі 110% і в той же час самі продовжують вдосконалюватися, що є дуже важливим. Із впевненістю можу сказати, що Рівненський центр професійно-технічної освіти державної служби зайнятості - один із найкращих навчальних закладів для здобуття бази професійних знань».

 

Головне меню


Лічильник відвідувачів

6492435
Сьогодні
Вчора
За тиждень
Попередні
За місяць
Попередній
Всі
2116
2853
4969
6466835
93963
69298
6492435

Ваш IP: 3.145.69.255
На сервері час : 2024-04-30 18:29:52
return_links(3); ?>