Костопільські, острозькі та рівненські бухгалтери підвищили кваліфікацію

Динамічне місячне навчання безробітних у Рівненському центрі професійно-технічної освіти державної служби зайнятості за напрямом «Комп’ютеризований бухгалтерський облік» дозволило фінансистам опанувати нові сучасні програми, вдосконалити свої попередні знання та підготуватися до нової роботи на підприємствах.

 

Сьогодні на базі відділення у Рівному відбулося підсумкове онлайн заняття бухгалтерів із Рівненщини. Як повідомив старший майстер Віктор Красовський, слухачі різних районів комунікували із викладачем за допомогою засобів Google Meet. Важливо, що сучасні програми дозволяють ефективно працювати як індивідуально, так і в групах, а користувачі можуть використовувати додаток як на комп’ютері, так і на планшеті чи смартфоні.

Викладачка Руслана Райкович зауважила, що група добре підготувалася і впоралася із практичними підсумковими завданнями. адже активно вивчала теоретичний матеріал. Серед тем, які висвітлювали випускники, - облік касових і банківських операцій, розрахунки з підзвітними особами, ведення початкових залишків, довідник-номенклатура, облік надходжень і реалізації товарно-матеріальних цінностей та інші.

Цікаво, що професію бухгалтера обрав і рівнянин Андрій Ковальчук. Спрямований на навчання Рівненським міським центром зайнятості, слухач здобув нові знання та застосовуватиме їх на практиці.

Оперативне виконання фінансових завдань, володіння сучасними бухгалтерськими програмами, чітка організація роботи – головні якості кваліфікованого бухгалтера, яких вимагає сучасний ринок праці. Із новими знаннями та посвідченнями про професійне навчання випускники успішно вливатимуться у нові колективи.

Головне меню


Лічильник відвідувачів

6387067
Сьогодні
Вчора
За тиждень
Попередні
За місяць
Попередній
Всі
395
2483
12554
6359095
57810
87467
6387067

Ваш IP: 54.196.27.122
На сервері час : 2024-03-29 01:43:03
Счетчик joomla
return_links(3); ?>